Horoskopski znak Lav

Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 14.08.2022.

Posao: Niste ocekivali pomoc,ali ona stize u zadnji cas.

Ljubav: Pokusajte da omeksate partnera lepim zalogajem Vec dugo je zatvoren.

Zdravlje: Ne radite poslove koji od vas traze da se fizicki zamarate.

Nedeljni horoskop za period: 08.08.2022. - 14.08.2022.

Posao: Ovde je vec bolja situacija jer se ostvaruju Vasa ocekivanja i neka obecanja koja ste dobili ranije bivaju ispunjena.

Ljubav: Neko ce Vas silno obradovati u toku nedelje.Ide Vam u susret poklon od osobe za koju ste mislili da nema takve manire.Problem je sto je ta osoba zauzeta i ovo ce biti samo cin paznje,ali ne i veza.

Zdravlje: Samo stariji priopadnici ovog znaka mogu da ocekuju tegobe vezane za rad srca kao i promenljiv pritisak.Vazno je da se dosta odmarate.

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Posao: Ovoga meseca bicete dosta hiroviti i skloni promenama. Uticaj Sunca i Urana moze Vam doneti potrebu da secete stvari, donosite odluke naprecac, da Vas nerviraju sitnice… ali izvestan je i sukob sa autoritetima i naderedjenima. Ipak, ovaj uticaj vama daje i svu potrebnu snagu i energiju da se upustite u nove riskantne stvari i da iz svega izadjete kao pobednik. Za one koji su na vecim pozicijama dosta je nestabilan period, niste strpljivi a to Vam je jako potrebno da budete u narednom periodu. Za one Lavove koji se bave kreativnim zanimanjima ovaj period moze biti dosta plodan, doneti napredak, necete ostati neprimeceni.

Ljubav: Zelite da uredite Vas zivot, sada ste u takvim planovima. Zapostavili ste neke obaveze i sada bi hteli to da rascistite. Partner Vas razume i pomaze vam u svemu. Drago Vam je sto na njega mozete da se oslonite u svakoj prilici. Imate jedan kvalitetan odnos. Slobodni Lavovi ce takodje biti okupirani poslovima. Uspeh na poslu vas raduje i srecni ste zbog toga. Osoba sa posla Vam se udvara. Razmisljate da li da prihvatite ili ne. Ne biste da mesate posao i ljubav, ali ipak vas sve to privlaci. Sta god da se desi, potrudite se da ne pokvarite Vas poslovni odnos.

Zdravlje: Slaba tacka srce i pritisak, vreme je da sebi priustite jedan duzi odmor!