Horoskopski znak Lav

Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Kolege su Vam okrenule leđa.

Ljubav: Slobodne očekuje susret sa srodnom dušom.

Zdravlje: Potražite neki plan ishrane za Vas.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: U poslu nema narocitih promena,ali ste vec stekli postovanje i kolega i autoriteta i mesto Vam je osigurano.

Ljubav: Pokazite strpljenje i poverenje i sve ce biti kako zelite,osim vremena.Bice kad je najbolje za Vas.Pokusavate da ubrzate nesto sto ima svoj tok.Na taj nacin mozete samo da izgubite.Vama je noga na gasu,ali jos niste ukljucili motore.Idete pogresnim metodoma i glavom kroz zid.

Zdravlje: Koncentracija je slabija,a to je posledica stresova i nespavanja.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Lavovima predstoji znacajan period na polju karijere i posla, uticaji Vas podrzavaju da postignete uspeh i da ostvarite ciljeve za koje ste se spremali vec izvesno vreme. Bicete veoma zapazeni kod kolega i nadredjenih, Vasa energija i odlucnost ce prijati vasim poslovnim saradnicima, uspecete da napravite dobre dogovore i realizujete projekte na veoma brz i lak nacin. Nezaposlenim Lavovima nije najpovoljniji period za pronalazenje adekvatnog posla, ali neki sporedni poslovi, kratkorocni, mogu da dodju u ozbzir.

Ljubav: Ako ste vecduze vreme sami, emotivno neispunjeni, mislite kako Vam se nista ne desava, upali ste u kolotecnu svakodnevnog zivota , pravo je vreme da razmislite o svemu i napravite neke nove korake, uvedete nesto sasvim novo u Vas zivot. Prisetite svega sto ste nekada voleli a vremenom na to zaboravili. Da li je to nekakav hobi ili nesto slicno, nije ni vazno, krajnje je vreme da se aktivirate na nekom drugom planu jer to novo donece vam vece promene u Vas zivot. Kada prosirite polje interesovanja napravicete prostora za nova poznanstva, nove ljubavi…otvoricete nove puteve koji ce Vas odvesti ko zna gde…

Zdravlje: Sklonost iscrpljivanju, vise odmarajte!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje