Horoskopski znak Lav

Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Čuvajte se, niko drugi to neće učiniti umesto vas. Nemate naklonost kolega.

Ljubav: Spremnost na delovanje je ključ uspešne budućnosti i emotivne veze

Zdravlje: Ne prejedajte se kajaćete se zbog debljine

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Po prirodi ste perfekcionista, pa nerado trazite pomoc ili svoj posao prepustate drugima, verujuci da niko ne moze tako dobro kao vi. Ali ako ste pametni, ove nedelje cete prepustiti neki posao drugima.

Ljubav: Cini se da cete konacno postaviti stvari na svoje mesto i postaviti svoje prioritete. To ce se znati i u partnerskom odnosu, koji ce iznova procvetati, ali ce, naravno, taj odnos morati stalno da se neguje.

Zdravlje: Bilo bi veoma korisno da pocnete da zapisujete svoja osecanja, iskustva i ideje u dnevnik. Povoljno ce uticati na stres

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Imate osećaj da sve što radite ide na komplikovan način i jako sporo, pa je to počelo da vas zamara. Jak uticaj Saturna na vaše Sunce donosi vam usporavanje na polju posla, ali i finansija. Mogući su i neki problemi, sukobi i sudar karaktera sa šefovima i nadređenima. Ovaj uticaj vam može doneti i dosta nervoze, pa su greške moguće kao i to da sami sebe saplićete i dodatno usporavate. Savet je da se prepustite i da sačekate da sve samo od sebe dođe, a višak energije usmerite na sportske aktivnosti.

Ljubav: Mnogo toga ste uspeli da prevaziđete, ali ovoga meseca lako se mogu otvoriti novi ,,frontovi,, sa partnerom gde će se nove bitke voditi. Savet je da budete tolerantni i da ne reagujete na prvu loptu, jer ovaj uticaj je prolaznog karaktera. Slobodni Lavovi će biti zapaženi kod suprotnog pola, čak je verovatnoća da dve osobe budu aktuelne tokom ovog meseca. Mnogi od vas će pomišljati da je i došlo vreme da se skrase, naročito oni koji su u dužim, ozbiljnijim vezama.

Zdravlje: Slaba tačka je nervni sistem. Napeti ste.

Najnovije na portalu Marie Claire