Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 16.06.2021.

Posao: Vama dolazi prilika da se na poslovnom polju dokažete i da na neki način potvrdite i stabilizujete svoju situaciju.

Ljubav: Imate odličan odnos sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će vaša veza u budućnosti da napreduje.

Zdravlje: Odlično se osećate danas.

Nedeljni horoskop za period: 14.06.2021. - 20.06.2021.

Posao: Tokom ove nedelje biste mogli da prekinete neko poslovno partnerstvo iz prethodnog perioda.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje početak veze koju poznajete od ranije.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa bubrezima ali i svim parnim organima- očima, ušima, plućima itd. Preporuka je da odete na redovnu lekarsku kontrolu ove nedelje.

Mesečni horoskop za jun 2021.

Posao: Jun je mesec kada dobijate nove saradnike sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Osobe Ovan i Jarac su idealne za vas i treba negde da sledite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspeli u svojim idejama. Samo posao u inostranstvu u ovom mesecu može da vam pomogne. Usmerite se na posao koji znate da radite i nemojte da se okrenete nekim navodno lakim zaradama, jer sve je to zamka. Vi ste sposobni za sve i polako koračajte svojim putem. Veći novac dolazi u drugoj nedelji meseca.

Ljubav: Za one koji su u braku ili u vezi, jun može pomalo biti mesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili nedovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vreme sa partnerom kako biste popravili situaciju. Pred kraj meseca stepen bliskosti raste. Slobodan Lav ima krila koja je raširio i kreće u pobede. Idealna ljubav kažu postoji u pesmama i bajkama, ali Lav zna da ona postoji u realnosti. Susret sa osobom koja ima dara za umetnost, sport, rad sa decom biće idealni spoj.

Zdravlje: Prva polovina meseca i može biti aktivna, ali druga polovina meseca nije dobro pokazana kroz aspekte. Lenjost, preterani hedonizam su velika opasnost za ovo sazvežđe. Samo kretanje leči sve.