Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Zadovoljni ste kako se situacija odvija na poslu. Imate podršku kolega koji smatraju da ste pravi vođa.

Ljubav: Zadovoljni ste brakom. Ne primećujete da voljena osoba nije zadovoljna odnosom i da je pred emotivnim kolapsom.

Zdravlje: Problemi sa štitnom žlezdom.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Dobijate novu poslovnu ponudu. Ona je prilično zanimljiva. Potrebno vam je vreme da sagledate sve prednosti i mane prebacivanja na novi posao.

Ljubav: Druga osoba vam se dopada na prvi pogled. Planirate da nastavite druženje.

Zdravlje: Disajni organi su osetljivi.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Lavovima predstoji značajan period na polju karijere i posla. Uticaji vas podržavaju da postignete uspeh i da ostvarite ciljeve za koje ste se spremali već duže vreme. Bićete veoma zapaženi kod kolega i nadređenih i vaša energija i odlučnost će prijati vašim poslovnim saradnicima, pa ćete uspeti da napravite dobre dogovore i da realizujete projekte na veoma brz i lak način. Nezaposlenim Lavovima nije najpovoljniji period za pronalaženje adekvatnog posla, ali neki sporedni poslovi, kratkoročni, mogu da dođu u ozbzir.

Ljubav: Ako ste već duže vreme sami, emotivno neispunjeni, mislite kako vam se ništa ne dešava i upali ste u kolotečnu svakodnevnog života – pravo je vreme da razmislite o svemu i da napravite neke nove korake i uvedete nešto sasvim novo u vaš život. Prisetite se svega što ste nekada voleli, a vremenom na to zaboravili. Da li je to nekakav hobi ili nešto slično, nije ni važno, krajnje je vreme da se aktivirate na nekom drugom planu jer to novo doneće vam veće promene u vaš život. Kada proširite polje interesovanja napravićete prostora za nova poznanstva, nove ljubavi…otvorićete nove puteve koji će vas odvesti ko zna gde.

Zdravlje: Skloni ste iscrpljivanju. Više se odmarajte!