Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 02.03.2021.

Posao: Očekuju vas teškoće na poslu zbog kojih ćete biti primorani da promenite poslovne planove u poslednjem trenutku.

Ljubav: Imate tajnu komunikaciju sa tajnom simpatijom. Šesto čulo vam govori da druga strana želi da se zbliži sa vama.

Zdravlje: Kosti su osetljive.

Nedeljni horoskop za period: 01.03.2021. - 07.03.2021.

Posao: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Nedostaju vam obaveze i osećaj odgovornosti. Brine vas što ne uspevate da unapredite posao.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi postoji druga osoba koja vam se dopada. Za sada ništa ne radite po pitanju zbližavanja.

Zdravlje: Zdravlje nije najbolje. Očekuju vas hronični problemi sa kostima i pritiskom.

Mesečni horoskop za mart 2021.

Posao: Sekstil Sunca sa Jupiterom i Marsom vama donosi veliku energiju, odlučnost i želju za uspehom. Sada je pravo vreme da svoje ideje i zamisli sprovedete u delo. Dobar je period za nove početke, ali isto tako i za veće poduhvate na planu već postojećeg posla. Maštajte, pravite velike planove, jer lako mogu da se ostvare. Osećaj sreće i lakoće pratiće vas celog meseca i ostavljaćete snažan utisak na sve sa kojima sarađujete. Za nezaposlene Lavove je jako povoljan period za pronalaženje posla. Lako može da se desi da iskrsnu čak i dve poslovne prilike. Nemojte da propustite onu priliku koja u vama budi lepši osećaj – polet, radost i ushićenje.

Ljubav: Polje ljubavi je pod jako lepim uticajima tokom meseca. Oni koji su slobodni uskoro to neće biti, jer sledi poznanstvo sa mlađom osobom, vedrog duha, talentovanom i jako privlačnom, koja će pokrenuti u vama leptiriće u stomaku. Mnogi će se zaljubiti, a mnogi će i ući u emotivnu vezu. Oni koji su zauzeti su već duže vreme pod jakim uticajem Urana, koji unosi nestabilnost u bračne ili duže veze. Sada je jako važno ostvariti iskren, prijateljski odnos sa partnerom i pojačati stepen tolerancije. Različitosti će se naći u sukobu mišljenja i očekivanja.

Zdravlje: Proverite pritisak.