Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 13.04.2021.

Posao: Ma koliko pokušavali ne uspevate da rešite poslovne probleme. Razmišljate od koga da potražite savet i pomoć.

Ljubav: Brak je u ozbiljnoj krizi, ali nemate volju i energiju da se posvetite poboljšanju odnosa sa partnerom.

Zdravlje: Hronični problemi sa cirkulacijom.

Nedeljni horoskop za period: 12.04.2021. - 18.04.2021.

Posao: Veliki obim posla vam stvara tenziju i u žurbi obavljate većinu stvari.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje manji sukob sa osobom koju volite ali sve će se prevazići.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog oslabljenog imuniteta, pa bi bilo dobro da tokom ovog perioda mirujete, da povećate unos vitamina i da generalno pazite na sebe.

Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Polje posla će vam biti kao zabava u narednom periodu. Sve vam ide od ruke, lako postižete sve što ste zamislili i imate dobru saradnju sa kolegama i nadređenima. Uticaji su povoljni za napredak i za povećanje finansija, tako da obećana nagrada neće izostati. Za nezaposlene Lavove sjajan je period za pronalaženje posla na duže staze koji će doneti odličnu zaradu. Za one koji su u privatnim vodama, takođe je jako povoljan period – imaćete jako uspešne kontakte i saradnju koja će vam doneti profit i napredak.

Ljubav: U poslednje vreme mnogo toga krijete u sebi i partner to oseća. Neke vam stvari nisu baš najjasnije, a naročito ste zbunjeni padom emocija i nekom monotonijom koja je zavladala. Ovo su prolazni uticaji u onim vezama koje su zasnovane na dubljoj povezanosti. Međutim, ovaj period doneće mnogim pripadnicima ovoga znaka prekid emotivnih veza. Slobodnim Lavovima smeši se ljubav sa osobom koja je na nekoj poziciji, viđena ili popularna po nečemu. U pitanju je dosta uspešna i energična osoba koja će se ovoga meseca pojaviti u vašem životu.

Zdravlje: Slaba tačka noge i zglobovi.