Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 16.05.2021.

Posao: Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije i da imate potrebu da nađete neki novi način za zaradu.

Ljubav: Osećate se usamljeno i maštate o novoj ljubavi. Nedostaju vam trenuci u kojima sa nekim imate iskrenu privrženost.

Zdravlje: Proverite štitnu žlezdu.

Nedeljni horoskop za period: 10.05.2021. - 16.05.2021.

Posao: Moguće je da ćete osećati neku uznemirenost u poslovnom okruženju, kao da ste ugroženi.

Ljubav: Na polju ljubavi postoji jaka bliskost između vas i partnera i to vam prija.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme sa stomakom, probavom i organima za varenje. Moguć je čak i stomačni virus ako ne budete pazili na sebe.

Mesečni horoskop za maj 2021.

Posao: Nije poželjno rasipati novac na bezvredne stvari i sitnice. Lav zna da pretera a žena Lavica voli skupocene stvari, pa joj to može biti opasnost za budžet. Sarađujte sa zemljanim znakovima – Jarac, Devica i Bik. Onaj Lav koji ima svoj biznis mora da stane sa lošim idejama i ulaganjem do desetog u mesecu. Druga polovina meseca a posebno poslednja nedelja, ima smisao za nastavak dobrog poslovanja. Ukoliko ste vezani za inostranstvo ne bi bilo loše da putujete češće, bar dva do tri puta u toku meseca, jer ćete pronaći rešenje za vašu veću produktivnost. Dobri dani za poslovnu saradnju od ponedeljka do četvrtka, a datumi koji vas mogu povezati sa srećnim ishodom su 9, 12, 22. i 26. u mesecu.

Ljubav: Dobar period za nova poznanstva, nova druženja i svakako novu ljubavnu vezu. Venera, planeta ljubavi pokrenuće preterani hedonizam uz zanimljivu hranu, piće i noćne izlaske. Mladi Lav se najbolje oseća u velikom društvu gde ima dosta prilika za udvaranje. Osoba koja bi bila povoljna, jeste energični emotivac, koga Lav sreće na kratkom turističkom putovanju. Ukoliko imate simpatiju na radnom mestu ili previše vremena provodite u kancelariji, moraćete da se brzo izvučete iz takvog načina života jer partner koji vas gleda nije ljubitelj preterano zaposlenih osoba. On voli zabavu, putovanja, pozorište i kućne žurke. Sredinom meseca, pa sve do kraja maja možete imati mirniji ljubavni život.

Zdravlje: Morate jako povesti računa posebno o imunitetu. Stoga čuvajte grlo, a posebno stomak, jer on prvi strada kad je prehlada.