Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 29.09.2020.

Posao: Potrudite se da se za sada držite nekih sigurnijih poslovnih ulaganja. Nije vreme za veće rizike na ovom polju.

Ljubav: Osećate nove probleme u odnosu sa voljenom osobom i to vas opterećuje.

Zdravlje: Osetljivi zubi i desni.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Ambiciozni ste i fokusirani na postizanje poslovnih ciljeva. Na tom putu čekaju vas teškoće koje uspevate da prevaziđete.

Ljubav: Ambicija uzima danak. Druga polovina se oseća zapostavljeno i to vam otvoreno daje do znanja. Pokušavate da objasnite situaciju na poslu, ali nju to ne zanima.

Zdravlje: Osećate bolove u donjem delu kičme.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: vaj Mesec je jako povoljan za poslovne uspehe, naročito ako ste na nekoj poziciji. Svojom snagom i kvalitetima ćete inspirisati druge da vas slede, ukoliko ne dođete u iskušenje da demonstrirate svoju volju na grub način, kada vam mnogi mogu okrenuti leđa. Oni koji se bave privatnim biznisom imaju sjajan period da poboljšaju svoje poslovanje i uvećaju finansije. Budite obazrivi sa novcem, vodite računa gde, kada i kako ulažete novac i dobro razmislite pre nego što stupite u akciju.

Ljubav: I dalje ste u top formi. Nema prepreke koju ne možete da prevaziđete, pa makar to bili i ljubavni problemi. Gde god da se pojavite ostavljate snažan utisak i stvarno vam je teško odoleti. Ostavićete bez daha nekoliko osoba, a među njima i jednog Strelca koji će se posebno zainteresovati za vas. Očekujte da vam se udvara. Lavovi koji su u stabilnim vezama ovog meseca će posebno cvetati. Prijaće vam pažnja voljene osobe, izjave ljubavi i iznenađenja koja će vam prirediti. Nedvosmisleno će vam pokazati da ste prvi i jedini, posebno neodoljivi i najznačajniji u njegovom životu. Uživajte.

Zdravlje: Odlično!