Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 21.10.2020.

Posao: Sa puno entuzijazma ostvarujete novu poslovno saradnju i imate utisak da će ona biti dugoročna.

Ljubav: Zaljubili ste se, ali ne prepoznajete sami sebe. Jako ste nesigurni po pitanju osvajanja druge strane.

Zdravlje: Stabilno.

Nedeljni horoskop za period: 19.10.2020. - 25.10.2020.

Posao: Prilično ste komunikativni, sugestivni i ambiciozni. Tačno znate šta želite i kako to da postignete. Na poslovnim sastancima briljirate i postižete sporazum upravo onakav kakav ste želeli.

Ljubav: U slučaju da ste u braku dolazi do problema u komunikaciji sa voljenom osobom. Razlog je trošak voljene osobe koji smatrate nepotrebnim rasipanjem novca.

Zdravlje: Osećate se generalno dobro. Moguća je glavobolja prolaznog tipa koju možete vrlo lako da izlečite.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Vaše polje posla je sjajno postavljeno, naročito u drugoj polovini meseca. Očekuju vas lepe promene koje treba iskoristiti, jer vam mogu doneti poboljšanje, ali i neku vrstu napredovanja. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj uticaj donosi nove prilike, nove klijente, ali i pokretanje nekog dela posla koji je mesecima bio u zastoju. Lavovi koji traže posao imaju velike šanse ovog meseca da ga pronađu. Možete se i obratiti osobama koji su od uticaja, jer imate mogućnost da vam takve osobe i pomognu oko zaposlenja.

Ljubav: Već izvesno vreme vam se dopada jedna osoba i sada ste postali pomalo nestrpljivi. Uskoro vas očekuje susret ili razgovor, pa budite direktni i preduzmite nešto. Verovatno uskoro ulazite u ljubavnu vezu. Zauzeti Lavovi pred sobom imaju fantastičan dan sa voljenom osobom, puno akcije, izlazaka i druženja sa prijateljima. Voljena osoba će vas iznenaditi pažnjom, a moguće i nekakvim poklonom. Oni koji su u braku biće ovih dana dosta zauzeti i malo će vremena provoditi sa partnerom. Ipak, vaš odnos je stabilan i pun poverenja.

Zdravlje: Slaba tačka su kosti i zglobovi.