Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 21.01.2021.

Posao: Posao stoji u mestu. Imate utisak da nikada niste bili u ovakvoj poslovnoj krizi. Ostali ste bez samopouzdanja.

Ljubav: Prolazite kroz krizan bračni period. Niti vi niti druga strana želi da popusti i da poboljša odnos.

Zdravlje: Očekuju vas problemi sa bubrezima.

Nedeljni horoskop za period: 18.01.2021. - 24.01.2021.

Posao: Pokret i preokret na radnom mestu doneće Lavovima veliku satisfakciju posle dužeg sušnog perioda. Dolazi do priliva ogromne količine energije koja će Vas gurati ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Bićete u emotivnom poletu skloni flertu i avanturama. Moguća Vam je prolazna nesanica početkom meseca.

Zdravlje: Kao posledicu toga možete osetiti prolaznu mučninu ili glavobolju.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Uticaji koji vama dolaze donose neki zastoj na polju posla, pa će se neki planovi odugovlačiti. Moraćete da budete dosta strplivi, jer ćete imati prepreke da realizujete vaše ideje i poslovne planove. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj period nosi zastoj, naročito sa finansijama. Lavovi koju su u sferi ekonomije i bankarstva mogu očekivati pozitivne promene na poslju posla, ali i neki vid napredovanja. Za one koji traže posao jako je povoljan period krajem samog meseca.

Ljubav: Veliki vatreni trigon donosi vam ljubav, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Za sada je to samo površna komunikacija, ta osoba je prilično zatvorena i uopšte ne možete da saznate šta ona zapravo o vama misli. Potrebno je da prođe neko određeno vreme da bi se stvari iskristarisale. Vi kao da čekate samo jedan signal da biste stupili u akciju, ali on za sada ne dolazi. Samo strpljivo, iako to nije u vašoj prirodi. Povoljan je period i za sve one koji su u tajnim vezama. Zauzeti Lavovi i oni koji su u braku, imaće manje nesuglasice sa partnerom. Tvrdoglavi ste.

Zdravlje: Slaba tačka su noge, kolena i zglobovi. Više šetajte.