Horoskopski znak Lav

Lav

23.07-22.08

Dnevni horoskop za dan 16.10.2021.

Trennutno nije dostupan dnevni horoskop. Molimo vas posetite nas kasnije, ili pogledajte sedmični ili mesečni horoskop.

Nedeljni horoskop za period: 11.10.2021. - 17.10.2021.

Posao: Imate puno dobrih ideja za posao, a uskoro vas očekuje i sklapanje novog poslovnog partnerstva.

Ljubav: Ljubavno stanje vam je veoma zanimljivo, moguće je da maštate o jednoj Vagi. Na

Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za žuč, jetru, holesterol, šećer, pa o tome vodite računa. Ako pazite na svoje navike neće biti novih tegoba.

Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Posao: Ovoga meseca bićete dosta hiroviti i skloni promenama. Uticaj tranzita može vam doneti potrebu da sečete stvari, donosite odluke naprečac ili da vas nerviraju sitnice. Ali, izvestan je i sukob sa autoritetima i nadeređenima. Ipak, ovaj uticaj vama daje i svu potrebnu snagu i energiju da se upustite u nove riskantne stvari i da iz svega izađete kao pobednik. Za one koji su na većim pozicijama dosta je nestabilan period. Niste strpljivi, a to vam je jako potrebno da budete u narednom periodu. Za one Lavove koji se bave kreativnim zanimanjima ovaj period može biti dosta plodan, doneti napredak. Sigurno da nećete ostati neprimećeni.

Ljubav: Želite da uredite vaš život, sada ste u takvim planovima. Zapostavili ste neke obaveze i sada bi hteli to da raščistite. Partner vas razume i pomaže vam u svemu. Drago vam je što na njega možete da se oslonite u svakoj prilici. Imate jedan kvalitetan odnos. Slobodni Lavovi će takođe biti okupirani poslovima. Uspeh na poslu vas raduje i srećni ste zbog toga. Osoba sa posla vam se udvara. Razmišljate da li da prihvatite ili ne. Ne biste da mešate posao i ljubav, ali ipak vas sve to privlači. Šta god da se desi, potrudite se da ne pokvarite vaš poslovni odnos.

Zdravlje: Slaba tačka su vam srce i pritisak, vreme je da sebi priuštite jedan duži odmor!