Horoskopski znak Ovan

Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Trennutno nije dostupan dnevni horoskop. Molimo vas posetite nas kasnije, ili pogledajte sedmični ili mesečni horoskop.

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Dobicete dosta dobrih saveta za svoj rad od osobe kojoj zaista verujete i za koju ste spremni da uradite sve. Ipak, svemu morate pristupiti ozbiljno i odgovorno, jer ce neuredan rad brzo biti uocen i shodno tome kaznjen.

Ljubav: Pokusajte da se udaljite od jedne napete situacije i sami razmislite o nekim stvarima, a zatim zapocnite konstruktivan razgovor koji ce vas dovesti do novih uvida i pogleda na vas odnos.

Zdravlje: Pripazite se na zdravstvenom polju jer preti opasnost od samopovredjivanja. Kanalisite svoju energiju na jedan konstruktivan sport.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Mesec je dosta napet po pitanju posla. Budite obazrivi jer uticaji nose i mogućnost konflikta sa kolegama ili nadređenima. Osoba sa posla vam može donositi probleme, naročito početkom meseca. Druga polovina meseca je pod laganijim uticajima, pa očekujte razrešenje poslovne situacije na koju ste dugo čekali. Za nezaposlene Ovnove povoljan je period za pronalazak posla, naročito ako su poslovi u vezi sa zdravstvom i farmacijom, mada je generalno jako povoljan mesec za sve nove poslovne početke.

Ljubav: Uticaj Venere kroz vaše 12 polje, polje tajni, donosi vam dosta mašte i sanjarenja u ljubavi, ali je i povoljan period za tajne ljubavne veze. Osoba iz daljine može biti privlačna za vas, naročito ako ste slobodni. Za one koji su u dužim vezama ili braku, nije naročito povoljan period, jer nosi neku odsutnost topline i bliskosti u odnosu. Moguće su ljubomorne scene i sumnje u iskrenost i vernost partnera. Svađa može da preraste u ozbiljnu krizu, pa se pripazite.

Zdravlje: Sklonost prehladama, osetljivost sinusa.

Najnovije na portalu Marie Claire