Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 02.03.2021.

Posao: Prisutna je doza optimizma i uspeha kada su u pitanju poslovi vezani za inostranstvo i za zakon.

Ljubav: Imate tajnu simpatiju i razmišljate o tajnoj vezi. Suviše ste pasivni, kao i osoba koja vam se dopada.

Zdravlje: Disajni organi su osetljivi.

Nedeljni horoskop za period: 01.03.2021. - 07.03.2021.

Posao: Nećete biti zadovoljni komunikacijom sa saradnicima. Neki sastanci mogu biti odloženi ili otkazani, a na nekima nećete poželeti uspeh koji očekujete.

Ljubav: Emotivna sfera je stabilna i odnos sa drugom polovinom se normalno razvija.

Zdravlje: Nervi su prilično osetljivi tako da ste skloni nervozi, neraspoloženju i ispadanju iz takta.

Mesečni horoskop za mart 2021.

Posao: Jaka energija Marsa u Jarcu pratiće vas tokom celog meseca i doneće vam mogućnost za uspeh. Imaćete podršku osobe koja je na položaju ili vam je nadređena. Ovakvi uticaji mogu vam doneti veliki uspeh ovog meseca, ukoliko se maksimalno potrudite i date sve od sebe. Finasije su, takođe, u porastu, pratiće vas priliv novca, dobici i srećne okolnosti. Zbog toga, ovaj period je veoma povoljan za kupovinu nekretnina ili za bilo kakav vid prodaje. Oni koji su nezaposleni tokom ovog meseca veoma lako mogu pronaći odgovarajući posao.

Ljubav: Sada je povoljan period da se obnovi neki kontakt iz prošlosti koji je ostao nedefinisan ili nedorečen. Takođe, slobodnim Ovnovima smeši se novo poznanstvo ili nova ljubav sa osobom koju sreću na javnom mestu. Međutim, za one Ovnove koji su u dužim vezama nije naročito povoljan period. Kvadrat Venere i Saturna može pokvariti odnos sa partnerom i dovesti do zahlađenja, sumnji i nesporazuma. U ovom periodu lako može doći i do prekida veza, naročito onih u kojima već duži period vlada monotonija. Isti uticaj važi i za one koji su u bračnim vodama, jer nezadovoljstvo može eskalirati prekidima odnosa.

Zdravlje: Slaba tačka su bubrezi i bešika, pa budite oprezni.