Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 16.05.2021.

Posao: Do izražaja dolazi vaša snalažljivost u kriznim situacijama. Još jednom ćete dokazati svoje poslovne sposobnosti.

Ljubav: Osećate se jako dobro pored voljene osobe koja se trudi da vam maksimalno ugodi.

Zdravlje: Zdravlje vam je odlično i nemate probleme.

Nedeljni horoskop za period: 10.05.2021. - 16.05.2021.

Posao: Imaćete značajan napredak na polju posla i finansija. Zarada vam se poboljšala.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju moguće je da ćete imati priliku za neki tajni flert ili vezu.

Zdravlje: Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Energični ste tokom ove nedelje i dobro se osećate. Prija vam bavljenje sportom kao i plivanje, meditacija.

Mesečni horoskop za maj 2021.

Posao: Bićete okrenuti poslu tokom meseca. Mars kao vaš vladar i pokretač energije daće vam dodatnu snagu da se okrenete važnim delatnostima, posebno ako ste perfekcionista. Najbolje bi bilo baviti se nekim intelektualnim poslom, internetom i dizajnom. Možda posao neće ići brzo i lako na početku meseca, ali krajem meseca ćete završili započeto i zaradili više nego što ste očekivali. Ne bi bilo loše kada bi muška figura bila finansijska podrška. Kreativnost je pojačana i daje dobre aspekte u odnosu na vaš znak. Svi koji planiraju put u inostranstvo mogu od samog početka da pokrenu tu energiju. Novac dolazi u više navrata posle 6. maja i oko 17. i 24 maja.

Ljubav: Emocije su prenaglašene u maju. Mesec maj počinje sa trzavicama između vas i vašeg partnera. Treba pripaziti prvih desetak dana na komunikaciju sa voljenom osobom. Ako su već postojale svađe, to može da se izvitoperi još više. Čitav haos trajaće do dvadesetog maja. Mlađe devojke zadesiće fatalni susret ili zaljubljivanje na prvi pogled. Fatalna osoba za sve Ovnove u maju je Strelac ili Jarac.

Zdravlje: Ovnovi moraju da pripaze na krvni pritisak, oči i kičmu, posebno na donji deo kičme.