Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 24.07.2021.

Posao: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete na polju posla uspeti da ostvarite sve što budete želeli.

Ljubav: Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod voljene osobe. Imate utisak da se udaljavate.

Zdravlje: Osetljiv kardiovaskularni sistem.

Nedeljni horoskop za period: 19.07.2021. - 25.07.2021.

Posao: Možete da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu.

Ljubav: Pred vama je faza koja je povoljna jako za nova ljubavna poznanstva i početak veze.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavetujte se sa lekarom za svaki slučaj.

Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Trenutni položaj planeta čini vas da se osećate kao svoj na svome, snažni, direktni i spremni na akcije. Ta energija vama odgovara i moze se reći da je naredni period povoljan za sve Ovnove, naročito one koji su rođeni u prvoj dekadi meseca. Povoljni aspekti donose lepu kontrolu toj energiji kao i laganu usmerenost ka cilju, bez nekog skretanja niti većih prepreka. Imaćete uspeh u poslovnim poduhvatima, naročito ako ste rešili da započnete nešto sasvim novo. Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu jako lako doći do kvalitetnog posla I biti veoma zadovoljni.

Ljubav: Aspekti na nebu donose jako lepu energiju za ljubav. Vrlo lako moze da vam se vrati neka osoba iz prošlosti, ili da se prekinuta veza nastavi… U svakom slucaju ovaj mesec vam je naklonjen za ljubavna dešavanja. Slobodni Ovnovi mogu upoznati mlađu osobu, obrazovanu i komunikativnu preko prijatelja ili društvenih mreza, ili nekih poslovnih prilika. Za one Ovnove koji su u braku ili dužim vezama takođe povoljan period, naročito ako negde odputujete sa voljenom osobom…

Zdravlje: Vreme je za detoksikaciju organizma, unosite više tečnosti u organizam.