Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Dosta je napetosti i velikih očekivanja oko vas. Potrebno vam je puno snage da prevaziđete loš period.

Ljubav: Partner često može da vam zamera to što nekada delujete hladno u odnosu sa njim.

Zdravlje: Podložni ste novim tegobama.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Imate previše obaveza, a vremenski ste ograničeni. Nemate puno vremena pa pojedine odluke donosite na brzinu. Kasnije će se pokazati da nisu bile najbolji izbor.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja je u inostranstvu. Optimista ste i smatrate da daljina nije nikakav problem.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, očekujte probleme sa sinusima.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Vaš vladar Mars je u neudobnim aspektima, što vam može doneti dosta izazova na polju posla, kao i nekih ograničenja. Sada je najbolje da budete oprezni, ali i strpljivi, da odluke ne donosite na prečac i na brzinu. Sunce u Devici daće vam svu potrebnu analitičnost, jer vi niste tome skloni, pa iskoristite ovaj uticaj da sagledate vaše poslovne prilike, kao i saradnju sa kolegama, na najkonstruktivniji način.

Ljubav: Raduje vas osoba iz vašeg okruženja. Moguće da je često srećete preko prijatelja ili pak živi negde u vašoj blizini. Često se srećete i veoma vam je simpatična. Verovatno ste već primetili da se toj osobi dopadate. Mogli biste da napravite nekakvu inicijativu i da se bolje upoznate. Ako ste slobodni, eto mogućnosti za ljubavnu romansu. Zauzeti Ovnovi su malo nervozni, skloni da kritikuju svoje partnere. Niste ni primetili da ste baš preterali. Stišajte se jer vaša veza dosta trpi ovih dana i postoji mogućnost da dođe do nepotrebnih nesuglasica.

Zdravlje: Slaba tačka su kolena, kao i kosti, generalno. Više se odmarajte.