Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 03.12.2020.

Posao: Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Dobijate nove obaveze u vezi sa projektom sa inostranim saradnicima.

Ljubav: Niste sigurni da li odnos sa bračnim partnerom može da se popravi. Druga strana i dalje gaji stabilne emocije prema vama.

Zdravlje: Osećate se dobro.

Nedeljni horoskop za period: 30.11.2020. - 06.12.2020.

Posao: Očekuje vas razgovor vezan u vezi sa novim poslom na kome ostavljate odličan utisak i dobijate poslovnu ponudu.

Ljubav: Niste zaljubljeni, ali ste raspoloženi za flert. Uživate u duhovitoj i opuštenoj komunikaciji sa zauzetom osobom. Oboje ste svesni da nećete ići dalje od flerta.

Zdravlje: Osećate se odlično.

Mesečni horoskop za decembar 2020.

Posao: Jaka usmerenost ka poslu i obavezama dovešće vas u poziciju da budete iscrpljeni i dosta nervozni, ali je dobro to što ćete uspeti da završite sve što ste isplanirali. Ovnovima ovaj mesec donosi uspeh, kao i dobru saradnju sa nadređenima. Oni koji su u privatnom biznisu imaće dosta uspeha u poslovima, kao i sa finansijama. Ovaj mesec će biti izuzetno plodan za vas i vidi se mogućnost realizacije nekih starih projekata i planova. Za one koji su nezaposleni ovaj mesec nije naročito povoljan za pronalaženje adekvatnog posla kojim biste bili zadovoljni i koji bi trajao.

Ljubav: Monotonija u vezi se oseća već neko vreme. Partner je postao isuviše ozbiljan i stalno vam nešto zamera. Izgubila se lakoća i lepota koja je u početku postojala. Sve to vam užasno smeta i ne znate šta da radite. Slobodno zamerite vašem partneru i recite sve što vam se ne dopada. Slobodni Ovnovi imaju pred sobom jedan interesantan period. Mozda se neće desiti ništa baš značajno na emotivnom planu, ali ima mogućnosti za nova, zanimljiva poznanstava koja u budućnosti mogu nešto da donesu. Simpatična vam je jedna Vodolija, ipak ona je zauzeta… ali nikad se ne zna?

Zdravlje: Slaba tačka su grlo i sinusi.