Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 26.09.2021.

Posao: Vaša zabrinutost za poslovnu situaciju može da se pokaže kao realan stav. Važno je da budete posvećeni traženju problema.

Ljubav: Susret sa voljenom osobom bi mogao da dovede do zanimljivih trenutaka među vama.

Zdravlje: Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Nedeljni horoskop za period: 20.09.2021. - 26.09.2021.

Posao: Pred vama je povoljan period za saradnju sa inostranstvom, kao i za proširenje poslovne mreže.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuju strastveni i zanimljivi trenuci sa Vodolijom.

Zdravlje: Kada se radi o zdravlju mogući su povremeni problemi vezani za krvotok, pa o tome povedite računa. Takođe, u ovoj fazi možete biti skloni porocima, pa je bolje da ih izbegavate.

Mesečni horoskop za septembar 2021.

Posao: Iako vam se čini da će da će septembar biti mesec koji je ,,mrtav,, jer se leto bliži kraju, a jesenji poslovi još nisu na vidiku, znajte da definitivno grešite. Vi ćete imati iznenadnu priliku da se ostvarite u poslu koji dugo čekate. Početak meseca tačnije prva nedelja je nešto što vam donosi dobar posao i novac. Ne biste trebali previše da se vezujete za drugog Ovna ili Škorpiju jer vam je ta energija jaka i može doći do sukoba. Verovatno će vas inspirisati neki vazdušni znak kao Vodolija. Novac koji vam je potreban možete da očekujete već posle 15. u mesecu, a za one koji očekuju glas ili posao period pred kraj meseca je jako povoljan.

Ljubav: Početak meseca može biti pomalo dosadan i neka poznanastva koja nisu vredna ali kako vreme ide sve više novih osoba će biti u okruženju. Blizanci, Vodolija ili Lav mogu da vam otvore srce. Oni koji su u braku ili vezi imaju period promenjljivog karaktera. Čas će biti otvoreni za komunikaciju, čas ne. Raspoloženje igra veliku ulogu i sigurno je da će se iz dana u dan situacija menjati na bolje. Najbolji dani za ljubav su posle 17. u mesecu.

Zdravlje: Problem sa očima, možda je vreme da posetite očnog lekara. Možete imati i problema sa krvotokom i venama.