Horoskopski znak Ovan

Ovan

21.03-20-04

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Ostavili ste neke obaveze po strani.

Ljubav: Vaš partner ima sumnje, da li je opravdano?

Zdravlje: Problemi sa dioptrijom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Poslovno ste na pragu promena koje donose poboljsanje trenutne situacije.Neki ce sklapati poslove sa strancima na obostrano zadovoljstvo.Neki od Vas ce otici na kraci iznenadni put.

Ljubav: Samci su na putu da zapocnu nesto novo.Osobe koje su okrenute religiji mogu imati zanimljiv susret sa nekim ko ce znacajno uticati na vazne ljubavne odluke i nastavak neke veze Dobar savet i neko ko ume da slusa pomaye da donesete isparvne odluke.

Zdravlje: Zdravlje vise nego dobro,jedite zdravo.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Ovaj mesec moze biti jako naporan, jer ce Vas uticaji usporavati dosta, trazize od Vas strpljenje kao i da se ponovo vracate na neke propustene ili nedovrsene stvari iz predhodnih perioda. Postoji tendencija da se obaveze nagomilavaju, da imate izazove sa rokovima i sa dogovorima, pa pripazite. Za one koji strudiraju sada je odlican period da polazu neke teze ispite, koje su odlagali. Za nezaposlene Ovnove isto nije narocit period za zaposlenje i neke nove poslovne prilike, ali ako vec duze vreme cekate na neki posao koji vam je obecan, ovog meseca ima sanse da se realizuje.

Ljubav: Ovih dana ste veoma zadovoljni, desavaju Vam se lepe stvari. Ako ste u vezi, prilicno je dobar period za ljubav i odnos sa partnerom. Zajednicki planovi za odlazak na put. Unapredicete vasu vezu i otkriti nove, interesantne stvari koje će vas jos vise pribliziti voljenoj osobi. Slobodni Ovnovi imace dosta prilika za nova poznanstva. Zanimljiva je osoba koju srecete preko posla, zatim postoji mogucnost poznanstva preko prijatelja. Sve u svemu, nece izostati simpatija i udvaranje. Bice Vam prijatno a ima izgleda za ulazak u vezu.

Zdravlje: Odlicno!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje