Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 21.10.2020.

Posao: Povoljan dan za izlazak u medije, ali ne i za ostavljanje povoljnog utiska. Totalno ste neopušteni i dajete protivrečne izjave.

Ljubav: Imate simpatiju kojoj pokušavate da se približite. Toliko ste stidljivi da druga strana ne primećuje vaše napore.

Zdravlje: Pritisak na poslu dovodi do psihičkog zamora.

Nedeljni horoskop za period: 19.10.2020. - 25.10.2020.

Posao: Puni ste pozitivne energije i očekujete da na brz i lak način rešite poslovne probleme. To nece ići tako lako kao sto zamišljate, ali nije Vam problem da uložite dodatan trud radi ostvarenja ciljeva.

Ljubav: Prilično ste ranjivi i potrebna Vam je dodatana pažnja partnera koja na Vašu zalost izostaje. Priželjkujete da partner sam uvidi koliko Vam je potreban, a ne da mu Vi to objašnjavate.

Zdravlje: Digestivni sistem je prilično osetljiv tako bi bilo dobro da povedete računa o ishrani.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Snažan uticaj Sunca na polju posla doneće mogućnost da napredujete. Mada su ostali uticaji ograničavajući, što opisuje prepreke na samom startu, biće vam potrebno samo malo više vremena da se naviknete na novonastalu situaciju. Možete se osećati obeshrabljeno i kao da vam ništa ne ide od ruke, ali budite strpljivi, jer dolazi povoljniji period. Oni koji su u privatnom biznisu imaće dosta nekog zastoja, kako u finansijama, tako i u poslovanju. Sada je najbitnije da imate strpljenje, jer ovi uticaji nece predugo trajati.

Ljubav: Voljena osoba je izuzetno pažljiva ovih dana, jer se vaš odnos popravio. Uživaćete u lepim trenucima sa partnerom, a mogući su planovi za kraći put. Sve u svemu, predstoji vam lep period sa voljenom osobom. Ovaj uticaj se odnosi i na one koji su u braku. Slobodni Rakovi pred sobom imaju interesantan period. Imaćete dosta susreta i novih poznanstava, ali će vam se dopasti jedan Bik koji je verovatno zauzet. Takođe, udvaraće vam se osoba sa posla, možda malo nespretno, ali vam je ipak simpatična. Ako ništa drugo, moglo bi to da bude zanimljivo prijateljstvo.

Zdravlje: Odlično!