Horoskopski znak Rak

Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 07.12.2021.

Posao: Zavrsetak rada na dugotrajnom projektu donece zadovoljstvo postignutim rezultatima. Ocekuje vas pohvala i priznanje.

Ljubav: Osecate se neshvacenim od strane partnera, ali i ukucana. Neophodan je otvoren razgovor.

Zdravlje: Nervoza.

Nedeljni horoskop za period: 06.12.2021. - 12.12.2021.

Posao: Pred vama je period prosperitet privatnog biznisa i usluznih delatnosti. S obzirom na to, Rakovi koji se bave privatnim biznisom, usluznim delatnostima, kao i prosvete, mogu da postignu veliki korak napred u karijeri.

Ljubav: Rakovi koji se nalaze u vezi ili u braku mogu zajednickim naporima da prevazidju neki dugotrajan problem u odnosu s partnerom. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla. Moguc je pocetak nove veze.

Zdravlje: Pad imuniteta. Unesite vise vitamina i minerala.

Mesečni horoskop za decembar 2021.

Posao: Vi ste izdrzljivi, prilicno ste usmereni na svoje poslovne ciljeve i uporni ste. Tokom ovog
meseca cete pokazati da umete da ostvarite dobre odnose sa saradnicima ali i da njihovu podrsku mozete da iskoristite na pravi nacin. Povedite racuna o ljudima koji bi na neki nacin mogli da budu neiskreni prema Vama na ovom polju. Manje poboljsanje finansija Vam dolazi. Nije povoljan period za uzimanje pozajmica ili za bilo kakve kredite. Poradite na tome da smanjite
sujetu u poslu. Ako postoji rivalitet bilo koje vrste, izacicete iz duela kao pobednik ali morate
zadrzati svoj moral. Nemojte da se spustate na nivo protivnika.

Ljubav: Na polju ljubavi Vam se smenjuju povoljni i nepovoljni periodi. Moguce je da niste
sasvim zadovoljni pored partnera, a tokom ovog meseca može da se desi i da se neka treca osoba umesa u Vas odnos sa voljenom osobom. Nepoverenje bi moglo donekle da narusi Vas odnos. Mesanje sa strane moze da bude vezano i za prijatelje ili okruzenje. Ako ste slobodni, imacete novo ljubavno poznanstvo tokom ovog meseca ali lako moze da se desi da ce osoba koja Vas privuce na neki nacin biti zauzeta ili ce imati neresen ljubavni status sa osobom iz proslosti. Sve u svemu, emotivna situacija kao da Vam se na neki nacin dodatno komplikuje. Budite spremni na izazove na ljubavnom polju u toku ovog meseca.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, generalno vam je aktuelna povoljna faza. Moguc je manji
hormonalni disbalans ako ste pripadnica zenskog pola.