Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Nije vam ni malo lako da na poslovnom polju ostvarite svoje ciljeve. Okolnosti su sada protiv vas.

Ljubav: Očekuje vas period koji na emotivnom polju za vas zahteva donošenje važne odluke.

Zdravlje: Osetljiva probava i stomak.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Prilično ste ambiciozni i pravite grandiozne poslovne planove. Razmišljate i o pokretanju privatnog biznisa.

Ljubav: Nezadovoljni ste emotivnim odnosom već duže vreme. Vaši napori da poboljšate odnos nisu urodili plodom. Smatrate da je pitanje dana kada će doći do prekida.

Zdravlje: Osećate se dobro.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Ovaj mesec će biti dosta promenljiv u poslovnom smislu. U nekim delovima ćete napredovati, ali ćete se i suočavati sa nerazumevanjem, naročito sa pretpostavljenima. Izbegavajte da emotivno reagujete i ulazite u nepotrebne rasprave i konflikte, pa možda da se posle pokajete što ste nešto rekli, a nije trebalo. Oni koji su nezaposleni imaće podršku za zaposlenje preko prijatelja. Ukoliko čekate neku pomoć, ovaj mesec vam to može i doneti.

Ljubav: Susret sa osobom iz prošlosti izazvaće kod vas plimu emocija. Taman ste mislili da ste je zaboravili, kad eto, emocije su se vratile kao bumerang i to još jačeg intenziteta. Stvar je u tome što ni ta osoba nije ostala ravnodušna. Samo malo strpljenja i pravih poteza ponovo će vas vratiti u zagrljaj voljene osobe. Rakovi koji su u stabilnoj vezi imaće jedan sasvim lep mesec sa svojim partnerom. Opustićete se i prijaće vam malo lenčarenja u prepoznatljivom kućnom ambijentu. Uzmite neki dobar film i ušuškani, sa voljenom osobom uživajte u mirnom mesecu koji je pred vama.

Zdravlje: Slaba tačka su želudac i sistem organa za varenje.