Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 25.02.2021.

Posao: Pred vama je konstruktivno rešenje nekog pravnog ili administrativnog problema na poslu. To će vam omogućiti dalje planove.
Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu s osobom koju upoznajete preko prijatelja.
Zdravlje: Stomačne tegobe.

Nedeljni horoskop za period: 22.02.2021. - 28.02.2021.

Posao: Oni koji rade gledaće što pre zbrisati s posla. Nadređeni i njihova kontrola padaće im teško, ali izdržaće uz svoj neobični smisao za humor.

Ljubav: Oni koji su možda još sami imaće mnogo udvarača. Moći će birati. Neka ne spuštaju kriterijume.

Zdravlje: Osećate se energično i živahno i spremni ste za svaku vrstu akcije.

Mesečni horoskop za februar 2021.

Posao: Polje posla je pod uticajem promena, pa je dosta dinamičan period pred vama. Uticaji koji su prisutni donose dobru saradnju i sa kolegama, ali i sa nadređenima. Za one Rakove koji su u oblasti medicine, farmacije, briga o zdravlju i zdrave prehrane, dolazi period uspona i napretka. Za nezaposlene Rakove nije najsjajniji period za pronalaženje novog posla, naročito ne onog koji bi vama bio značajan i mogao doneti veću satisfakciju.

Ljubav: Već neko vreme se osećate zapostavljeno od strane partnera. Imate utisak kao da mu nije dovoljno stalo do vas i kao da su strasti malo utihnule. Spremate se da sa njim ozbiljno porazgovarate o vašem odnosu, ali to bi bio čist promašaj. Iskoristite vaše „ skrivene adute“ i ponovo ga zavedite na samo vama poznat, tajanstveni način. Prijatno ćete ga iznenaditi a ujedno ćete razbiti monotoniju u vezi koja je već neko vreme prisutna. Slobodne Rakove očekuje strastveno poznanstvo sa jednom egzotičnom Škorpijom, koja će vam oduzeti dah, rasplamsati emocije i pokrenuti leptiriće u stomaku.

Zdravlje: Osetljiv stomak i organi za varenje.