Horoskopski znak Rak

Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 17.05.2022.

Posao: Nepredvidjen splet okolnosti u okviru jedne saradnje donece Vam promenu plana i poslovnih saradnika.

Ljubav: Poci ce Vam za rukom da sprovedete pozitivne promene u Vasoj vezi s partnerom. Oboje ste spremni na kompromis.

Zdravlje: Vise se krecite, budite aktivniji.

Nedeljni horoskop za period: 16.05.2022. - 22.05.2022.

Posao: Planetarni aspekti u Vasem polju poslovne saradnje ukazuje na to Vas u ovom periodu ocekuje novo poglavlje. U prilog tome govori i intenzivan rad na prosirenju kruga saradnika. Obnovicete staru saradnju.

Ljubav: Uspesno cete prevazici stari problem koji se s vremena na vreme pojavljivao u odnosu s partnerom. Imate osecaj da Vam je potrebno nesto novo, pa cete odluciti da zajedno s partnerom odete na put. Slobodne Rakove ocekuje ljubavna avantura sa osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje: Vise se krecite.

Mesečni horoskop za maj 2022.

Posao: Poslovna situacija Vas moze zbuniti u vezi sa investicijama koje treba da pokrenete i perspektivama koje mozete izabrati. Misljenja razlicitih ljudi sa iskustvom u Vasoj firmi će Vam stalno biti u glavi i neće Vam dozvoliti da donesete odluku. Svakako da treba da potrazite savet starije, veoma strucne, iskusne osobe, pre no sto konacno odlucite. O svojim idejama ne govorite javno, zadrzite ih za sebe, jer ni neslutite sa koliko ste neprijateljski nastrojenim ljudima okruzeni. Spadate u veoma pronicljive i poslovno orjentisane osobe, koje obiluju idejama, koje bi drugi rado spoznali, cak ih i prisvojili za sebe, kao sopstvene.

Ljubav: Dozivecete prelepe momente koji su opustajući i puni ljubavi prema Vama. Vas partner će Vam biti velika podrska i uciniće sve sto je potrebno da biste imali vremena za sebe. Preduzimanje daljih koraka u Vasoj vezi biće veoma plodno. Sada je savrseno vreme da se usredsredite na svoj ljubavni zivot. Ako ste slobodni, naići ćete na mnogo novih ljubavnih interesovanja, bicete okruzeni osobama koji ce biti privuceni vasim sarmom, pozitivnoscu. Vas ljubavni zivot će procvetati. Uzivacete u svakom mogucem momentu. Prepustite se trenucima, ne razmisljajte o buducnosti, zivite za postojeci momenat. Ako je odnos pravi, sve ce ici ozbiljnim smerom.

Zdravlje: Sve ukazuje na neke stomacne tegobe, pa povedite racuna o tome sta jedete.