Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 24.07.2021.

Posao: Možete da očekujete pozitivna dešavanja na polju posla. Konačno ostvarujete neke važne kontakte na ovom polju..

Ljubav: Želite da se potrudite da poboljšate odnos sa partnerom kako bi vaša veza u budućnosti mogla da napreduje.

Zdravlje: Pojačan apetit je naglašen.

Nedeljni horoskop za period: 19.07.2021. - 25.07.2021.

Posao: Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija kroz neki iznenadni dobitak.

Ljubav: Na polju ljubavi niste sigurni šta želite i često menjate mišljenje što partnera nervira.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa disbalansom hormona, kao i problemi sa štitnom žlezdom, ali i sa grlom kao i sa urogenitalnim traktom koji vam takođe može biti osetljiv.

Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: : Povoljni astro aspekti otvaraju vam jedan povoljan period da napravite veće promene na polju posla i da nešto proširite, unapredite. Naročito je povoljno za one koji se bave privatnim poslom, imaćete podršku rodbine kao i bliskih prijatelja. Saradnja sa ženama može biti naročito povoljna za vaše poslovanje. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa javnošću, ovog meseca možete postići dobre rezultate. Za nezaposlene Rakove nije baš povoljan period za posao. Obećanja postoje kao i prilike ali se jos nešto odugovlači, pa budite strpljivi.

Ljubav: Polje ljubavi će biti pod uticajem tranzita i dosta energičan period za sve Rakove. Ukoliko ste slobodni očekujte strastvenu avanturu sa jednim Ovnom ili Škorpijom, u pitanju je mlađa, energična osoba, koja je prodorna i ima inicijativu, vi ne trebate ništa da radite, samo da se prepustite… Za one koji su u braku ili dužim vezama sledi period zatišja. Voljena osoba će biti dosta usmerena na posao i obaveze, pa ćete se osetiti usamljenim, zapostavljenim. Ipak, sve je to prolaznog karaktera, pa imajte razumevanja.

Zdravlje: Slaba tačka bešika i mokraćni putevi, lekoviti čajevi bi dosta pomogli!