Horoskopski znak Rak

Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Ne dozvolite da budete, obmanuti,ima dosta ljudi koji bi da iskoriste tuđu nepažnju

Ljubav: Gledajte svog partnera ili srodnu dušu i mentalno se pripremite za akciju

Zdravlje: Dobar film, ma koliko ‘šećeran’ bio, sigurno će vas opustiti

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Ispostavice se da imate veoma jaku intuiciju, ali joj retko verujete, jer se plasite da ne ucinite nesto pogresno. Ovo je Vasa nedelja i i iskoristite je na pravi nacin.

Ljubav: Neko ce vam postaviti ogledalo u ljubavi, u kome cete naci novu snagu i volju da idete napred. Bicete veoma ljubazni prema drugima, sto mnogima moze biti cudno.

Zdravlje: Ove nedelje ce poseta zubaru biti gotovo neophodan zadatak ako kasnije ne zelite da imate ozbiljnih problema sa zubima.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Prilično obećavajući mesec po pitanju posla i finansija. Uspevate sa lakoćom da privučete pažnju saradnika za svoje ideje i predloge. Ostvarujete uspešnu saradnju i idete ka svojim ciljevima ubrzano. Dosta ćete biti anagazovani, ali isplatiće vam se. Za nezaposlene Rakove prva polovina meseca je povoljna za pronalazak posla, iako je sumnja da će taj posao biti za duže staze. Rakovima koji su u privatnom biznisu finansije će biti naklonjene, a može biti i aktuelno vraćanje nekog starog dugovanja.

Ljubav: Uticaj mladog Meseca doneće mnogim Rakovima novu ljubav i strastveno zaljubljivanje. Veoma je moguće da ta osoba bude i zauzeta kada je upoznate. Ipak, strasti i emocije biće snažne toliko da će vam to biti manje bitno, na početku. Odličan je mesec za sve tajne ljubavi i tajna zbivanja na polju emocija. Venera u vodenom znaku Riba donosi snažne emocije, erotiku, bliskost i duboko prožimanje u partnerskim odnosima. Oni koji su u braku imaju lepu priliku da osveže i poprave svoj odnos sa partnerom.

Zdravlje: Podložnost upalama i bakterijskim infekcijama.

Najnovije na portalu Marie Claire