Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 13.04.2021.

Posao: Imate jarku želju da rešite probleme na poslu i normalno radite, ali od toga za sada nema ništa.

Ljubav: Sumnjate da bračni partner ima ljubavnicu. Vi takođe održavate tajnu komunikaciju.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

Nedeljni horoskop za period: 12.04.2021. - 18.04.2021.

Posao: Očekuje vas prekid stare poslovne saradnje kojom niste bili zadovoljni neko vreme.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav moguće su veće svađe sa voljenom osobom, meša se treća osoba.

Zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa stomako, varenjem, bubrezima ali isto tako i sa generalnim osećajem malaksalosti, slabosti. Odmarajte u ovom periodu. Ne naprežite se.

Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Promenljiva komunikacija sa najbližim poslovnim saradnicima unosi nemir i gubitak koncentracije. Preterano ste osetljivi i to na svaku reč, što vas dovodi u situaciju da možete da uđete u rasprave i sukobe sa kolegama. Izbegnite to po svaku cenu, jer će vas dovesti u još stresniju situaciju koja će negativno uticati na posao. Za one koji su u privatnom biznisu jako je povoljan period za posao, naročito ako imate nameru da krenete sa nekim novinama. Uticaj Venere i Sunca u znaku Ovna donosi vam odlične poslovne prilike i mogućnosti, a finansije će biti u porastu.

Ljubav: Partner može biti previše zahtevan i malo sluha imati za vasa osećanja. Kao da je postao sebičan, želi da bude u prvom planu i da se sve vrti oko njega, a i navikli ste ga na tako nešto. Uticaj koji je prisutan može doneti sukobe i nerazumevanje u partnerskim odnosima. Slobodnim Rakovima smeši se ljubav sa osobom koju poznaju preko prijatelja ili društvenih mreža. Pred vama je velika mogućnost da imate romatičnu ljubavnu romansu.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.