Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 03.12.2020.

Posao: Uspevate da ozvaničite poslovnu saradnju sa strancima. Zadovoljni ste jer je uporan trud konačno doneo dobre rezultate.

Ljubav: Totalno ste nezainteresovani za postojeću vezu. Druga polovina se plaši da vas gubi i njeno ponašanje postaje histerično.

Zdravlje: Osećate se dobro.

Nedeljni horoskop za period: 30.11.2020. - 06.12.2020.

Posao: Dobijate novu poslovnu ponudu. Niste sigurni da li treba da je prihvatite, jer vam ne deluje da donosi značajne benefite u odnosu na tekući posao.

Ljubav: Prilično ste zabrinuti zbog odnosa sa bračnim partnerom. Imate utisak da su njegove emocije nestale i da je ljubav davno prošla.

Zdravlje: Zdravstveno stanje je stabilno.

Mesečni horoskop za decembar 2020.

Posao: Rakovima je polje posla pod uticajem Meseca u Blizancima, pa će biti dosta kretanja, komunikacije i kontakata. Bićete usmereni na više strana, a moguće je i da ćete raditi dva posla naizmenično. Uticaji su jako povoljni za uspešne poslovne dogovore, za marketing, reklamiranje i povezivanje ljudi sa kojima je moguća saradnja. Za one koji su u privatnim vodama, ovaj period može doneti malo zastoja na polju finansija, kao i nekih dugovanja, pa se pripazite. Za one koji traže posao nije najpovoljniji period.

Ljubav: Nezadovoljni ste u vezi i priželjkujete promenu. Partner se u poslednje vreme malo udaljio i čini se da je više zaokupiran drugim stvarima nego vašim odnosom. Ništa ne preduzimate jer mislite da će se sve rešiti samo od sebe. Preispitajte svoje emocije, moguće je da je došao trenutak za korenite promene. Postoji mogućnost da popravite vaš odnos i da ga dovedete do savršenstva ili da, konačno, prekinete vezu. Potrebno je da se oboje time pozabavite da biste mogli nešto uspešno da rešite. Ako postoje obostrane emocije, ova veza bi lako mogla da odvede do braka.

Zdravlje: Odlično!