Horoskopski znak Rak

Rak

22.06-22.07

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Posao može malo I da sačeka.

Ljubav: Dosta ste se povukli u sebe.

Zdravlje: Nađite nešto što Vas opušta.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Ne mesajte prijatelje sa svojim poslovima.Novac koji Vam je potreban,obezbedicete na vreme,ali ne uvlacite prijatelje u Vase probleme.Ne moraju znati sve detalje.

Ljubav: Osoba koja Vam je prijatelj gaji prema Vama i neka osecanja koja nisu samo prijateljska.Pazite da ne pokvarite drugarstvo.Oni koji vec imaju divnu vezu, nemaju vremena za nju. Oni koji su sami mogu da se potrude da naprave malo bolji raspored i nadju vremena za druzenje.

Zdravlje: Odlicno,ali spavajte vise.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Rakovima je jako plodan period za posao, za stabilizaciju, uspeh, ali i za finansije. Oni koji su u privatnim poslovima, privatnom biznisu, imace uspeh i sirenje posla, kao i nove poslovne prilike koje mogu doneti poboljsanje i narednim periodima. Za nezaposlene Rakove je takodje jako povoljan period za pronalazenje posla, narocito u velikim kompanijama, koje imaju dobar status i koje su na dobrom glasu. Za studente koji se spremaju za ispite je takodje povoljan period, imaćete dobru koncentraciju za ucenje, ali i srece na ispitima.

Ljubav: Sjajan period za ljubav. Ako ste sami potrebno je da se aktivirate i izadjete iz inercije kojoj ste skloni, potrebno je i da vi napravite neke korake ako mislite da Vam se nesto desi. Oslusnite desavanja oko sebe – moguce je da imate pozive nekih osoba koji vam se cine nezanimljivim pa ih izbegavate, mozda uporno sami sebe sputavate a da toga niste ni svesni. Sada je vreme da manje razmisljate a vise da se prepustite situacijama koje dolaze. Upravo iz takvih situacija moze nesto potpuno da Vas iznenadi – kada se najmanje budete nadali i ocekivali.

Zdravlje: Slaba tacka stomak i zeludac.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje