Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 28.01.2021.

Posao: Odličan je dan za traženje kredita ili pozajmice ili nalaženje sponzora. Priča vam je tako ubedljiva da ljudi žele da vam daju novac.

Ljubav: Odnos sa bračnom partnerkom nije najbolji. Oboje ste fokusirani na novac, a vi u tome preterujete.

Zdravlje: Imunitet je slab.

Nedeljni horoskop za period: 25.01.2021. - 31.01.2021.

Posao: Sve vezano za posao i finansijsku stranu života se zahuktava, ali će biti teško da postignete zadovoljstvo i stabilnost.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, posvetite se partneru. U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i na neki način ste zapostavili jedno drugo.

Zdravlje: Donekle Vam je oslabljen imunitet.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Vaš vladar, Jupiter, je ušao u vazdušni znak Vodolije, pa vam nosi mogućnost promene na poslu i novo pokretanje. Imaćete jako puno novih ideja koje ćete brzo moći da realizujete, jer ovaj uticaj to podržava. Sada ste ušli u takav period da lako možete ostvariti poslovne ideje i zamisli, koje su vama već određeno vreme bile u zastoju i pod uticajima koji nose prepreke. Naročito je povoljan period za one Strelčeve koji se bave kompjuterima i IT tehnologijama. Za nezaposlene Strelčeve je, takođe, jako povoljan period za pronalaženje posla. Imaćete pomoć prijatelja, pa je savet i da se njima obratite.

Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni pozivom prijatelja koga već duže vreme niste videli. Obnovićete prijateljstvo koje je neko vreme bilo u zastoju. Ako ste slobodni, druženje sa prijateljima bi moglo da dovede do upoznavanja jedne zanimljive osobe koja bi mogla veoma da vam se svidi. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete preko starog prijatelja. Verovatno je rođena u nekom od vodenih znakova. Zauzeti Strelčevi imaju pred sobom jedan veoma zanimljiv i aktivan period sa voljenom osobom. Imaćete potrebu da često boravite u prirodi, na svežem vazduhu ili da imate sa partnerom zajedničku sportsku aktivnost.

Zdravlje: Odlično!