Horoskopski znak Strelac

Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Vaše vreme uspeha tek dolazi, samo obratite pažnju na te sitne znakove.

Ljubav: Emotivna strana trpi promenu zbog vaše nesigurnosti. Odlučite se većjednom šta želite

Zdravlje: Provedite slobodne trenutke razmišljajući o tome kako sve uzimamo zdravo za gotovo

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Rad bez pravog cilja bice potpuno besmislen i pogorsace stvari, sto ce se odraziti na vasu reputaciju. Mnogi potezi mogu ozbiljno da uzdrmaju vase radno mesto.

Ljubav: Posto cete se dati previse, partner ce vas podsetiti na neke zamke, koje vam se u pocetku nece dopasti, ali cete mu kasnije biti veoma zahvalni na ovim upozorenjima.

Zdravlje: Uvek vas nesto zbuni ili odvede na stranputicu, pa ste vec jako nervozni.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Sa jakim uticajem Merkura i Jupitera imaćete tokom meseca mnoge srećne okolnosti, privućićete povoljne poslovne prilike i jako dobe dogovore i poslovne kontakte. Sada je došlo vreme da planirate na veliko i na duže staze i imaćete uspeha u tome, kao i da donesete dobre odluke, a da presečete nesto staro što vas je sputavalo u proteklom periodu. Nezaposleni Strelčevi mogu imati dosta uspeha u poslovima u vezi sa novom tehnologijama, kompjuterima, tehnikom i elektrotehnikom.

Ljubav: Slobodni Strelčevi imaće dosta uspeha tokom ovog meseca. Simpatična je mlađa osoba koju upoznajete preko prijatelja ili društvenih mreža, a takođe i osoba koju poznajete iz prošlosti. Za one koji su u braku nije najbolji period, moguće su sumnje u ljubav i preispitivanje, naročito ako ste flertovali sa strane ili se upuštali u tajne ljubavne veze. Problemi će se koncentrisati druge polovine meseca, a tada nemojte bežati kao sto često i činite, već se potrudite da razuverite partnera i da mu nedvosmisleno pokažete koliko vam je stalo do njega.

Zdravlje: Slaba tačka su ramena i ruke.

Najnovije na portalu Marie Claire