Horoskopski znak Strelac

Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 14.08.2022.

Posao: Ne radite poslove vezane za zemlju.

Ljubav: Uskoro glas iz daleka menja Vas ljubavni status.

Zdravlje: Proverite vid,nesto nije u redu sa dioptrijom.

Nedeljni horoskop za period: 08.08.2022. - 14.08.2022.

Posao: Korisitite svo raspolozivo znanje i tehnike da pokazete koliko ste dobri u Vasem poslu jer Vas ocekuje nedelja gde ce neko da se takmici sa Vama .

Ljubav: Neko ce da Vas zavodi tokom nedelje i to na izazovan nacin,cak malo i nepristojan,ostanite pribrani,sacekajte malo i upoznajte prvo bolje tu osobu da se ne bi razocarali brze nego sto mislite.

Zdravlje: Oni koji imaju hronicne tegobe morali bi biti pod vecim oprezom jer je naglasena osetljivost u toku nedelje.

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Posao: Polje posla je pod nestabilnim uticajima pa Vam donosi cekanje, odugovlacenje. Ovaj usporeni tempo Vama stvara nervozu, povoljan je sada period za edukaciju ako postoji mogucnost da kroz edukaciju poboljsate vas posao, iskoristite to. Za nezaposlene Strelceve nije bas tako povoljan period, vrtite se u krug, ne znate tacno ni sta hocete. Moguce je da pronadjete neki posao , vise sporedan, privremen, tek toliko da nesto radite, bolji dani tek dolaze.

Ljubav: Ako ste u duzoj vezi ocekujte nagle obrte i promene. Moguca su nepredvidljiva desavanja, budite spremni. Partner moze da Vam zameri mnoge stvari i da se ponasa cudno, niste na to navikli. Isto tako, dozivecete mnoge interesantne stvari i sasvim nove situacije zajedno sa partnerom. Zazueti Strelcevi, narocito koji su u braku, u poslednje vreme imaju nejasan odnos sa voljenom osobom. Mnoge stvari mogu Vam biti cudne, ispitajte to. Moguce je da je doslo do zasicenja, potrebno je da unesete promene u Vas odnos. Odlazak na put bi sve popravio.

Zdravlje: Slaba tacka kukovi i noge, vise se krecite i bavite sportom!