Horoskopski znak Strelac

Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 17.05.2022.

Posao: Promena u saradnji stvorice neocekivane prepreke. Niste spremni da toliko odstupite od ranijih uslova. Neophodno je prilagodjavanje.

Ljubav: Nesuglasice s partnerom mogu da kulminiraju. Jedna strana morace da popusti.

Zdravlje: Problem sa zelucem, varenjem.

Nedeljni horoskop za period: 16.05.2022. - 22.05.2022.

Posao: Planete u Vasem polju poslovanja i privatnog biznisa podsticu Vas  da krenete u potpunom novom pravcu  i da uvede te potpuno nove elemente u Vase poslovanje. Period je povoljan za to da zapocnete  pripreme u pravcu osamostaljenja i pokretanja sopstvenog preduzeca.  

Ljubav: U okviru Vase porodice postoji jedan problem koji se s vremena na vreme javlja. U ovom periodu taj problem moze da kulminira, ali ce ovog puta zahtevati da se svi zajedno udruzite u njegovom resavanju. U tome cete uspeti zajedno sa partnerom.   

Zdravlje: Vise se krecite.

Mesečni horoskop za maj 2022.

Posao: Osećate se puni energije, spremni da preuzmete svaki zadatak koji Vam se nadje na putu. Prolazite kroz veoma pozitivnu unutrasnju promenu. Bice i reci o ulaganju. Medjutim, nećete moći odmah da ocekujete napredak. Mozda ćete razmisljati o kupovini poslovnog prostora i mozda cete moci da ozivite projekat koji planirate duze vreme. Osecate da mozete da realizujete svoje ideje, ujedno od njih da imate vece koristi. Spremni ste da rizikujete, mada ce Vas drugi upozoravati na moguce probleme. Ispravno cete postupiti, jer cete se osloniti na svoju intuiciju. Ukoliko obavljate poslove za druge, ocekujte podrsku, jer nadredjeni cvrsto veruju u Vas rad, predanost, ozbiljnost.

Ljubav: Vas partner će Vam biti od velike pomoći. Od njega ćete dobiti puno ljubavi, podrske, razumevanja i empatije. Iako je Vasa veza presla u rutinu, partner će sve to poboljsati. Potrudice se da ponovo ozivi stara osecanja, paznju, koju ste oboje zanemarili baveci se drugim, ovozemaljskim poslovima, radi poboljsanja egzistencije. Predlog da otputujete na neko usamljeno, nedovoljno poseceno mesto, cinice Vam se kao sjajna ideja. Potrebna Vam je samoca da se potpuno posvetite jedno drugom. Svesni ste da je to prava osoba za Vas. Slobodni Strelcevi mogu na nekom putovanju, izletu upoznati osobu koja ce im privuci paznju.

Zdravlje: Briga za svoje voljene moze uciniti da se osećate uznemireno. Pokusajte da se prepustite meditaciji i jogi, jer će Vam to pomoći da postignete cvrst fokus