Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 28.10.2020.

Posao: Spremni ste za kompromis, tolerantni, otvoreni i lako postižete dogovore sa saradnicima.

Ljubav: Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerkom. Posvećujete se porodičnim obavezama.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Nedeljni horoskop za period: 26.10.2020. - 01.11.2020.

Posao: Prilično ste energični, ambiciozni i direktno idete ka postavljenim ciljevima. Postižete ih lako, a priliv novca Vas dodatno stimuliše i dokazuje da se svaki trud isplati.

Ljubav: Emotivno ste nezadovoljni. Voljena osoba je nervozna, sklona ispadima, unosi nepotreban nemir u odnos. Ne samo da ne uspevate da je smirite nego i sami podpadate pod njen uticaj.

Zdravlje: Sto se tiče zdravlja generalno se osećate dobro. Moguce su prolazne tegove zbog alergija.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Dosta napeti aspekti kroz polje profesije mogu doneti nesporazume, kao i konflikte sa kolegama i saradnicima, pa pripazite. Period je takav da je potrebno mnogo više koncentracije i pažnje da unesete u to što radite, jer su moguće greške. Savet je da se prepustite rutini i fokusirate na ono što se trenutno traži od vas, a da planove za budućnost ostavite za neka bolja vremena. Ovaj uticaj je prolazan i već narednog meseca očekujte pozitivne promene.

Ljubav: Vaša ljubavna veza ulazi u jedan period stabilizacije. Dobro se slažete sa partnerom i to vam prija. Nema više nesuglasica koje su bile prisutne u prethodnom periodu. Mogući su planovi za zajednički posao podstaknuti savetima prijatelja. Ulazite u jedan period u kome ćete više biti okupirani poslovnim projektima i zajedničkim investicijama. Slobodni Strelčevi su stalno u nekakvim kontaktima, upoznali ste dosta osoba, ali vas nijedna nije posebno oduševila. Više vam prija da budete slobodni i da se neobavezno družite.

Zdravlje: Slaba tačka su vam organi za disanje.