Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Posao je ograničenog obima sa tendecijom stagniranja.

Ljubav: Očekuje vas razgovor sa bračnim partnerom na temu finansija. Druga strana sluti da niste otvoreni po pitanju finansija.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu. Čekate najmanju sitnicu da vas iziritira pa da date otkaz.

Ljubav: Veza sa partnerom se ne odvija na najbolji mogući način. Problem je što nemate dovoljno energije da se fokusirate na poboljšanje odnosa.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju imunitet je prilično slab. Gledajte da ga što pre podignete.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Strelčevima su i dalje prisutna otežanja na polju posla, ali ne toliko dramatična kao što su bila u proteklom periodu. Sada je povoljan period za nove početke, za realizaciju nekih poslovnih planova na koje ste čekali pravi momenat, pa se može reći da će vam ovaj mesec doneti poslovno pokretanje. Međutim, pravo vreme za Vas tek dolazi. Za one koji su nezaposleni, povojan je period za poslove u državnim institucijama ili poslove u vezi sa građevinom, mašinstvom, kao i sa zanatskim poslovima.

Ljubav: Strelčevima su i dalje prisutna otežanja na polju posla, ali ne toliko dramatična kao što su bila u proteklom periodu. Sada je povoljan period za nove početke, za realizaciju nekih poslovnih planova na koje ste čekali pravi momenat, pa se može reći da će vam ovaj mesec doneti poslovno pokretanje. Međutim, pravo vreme za Vas tek dolazi. Za one koji su nezaposleni, povojan je period za poslove u državnim institucijama ili poslove u vezi sa građevinom, mašinstvom, kao i sa zanatskim poslovima.

Zdravlje: Potrebno vam je više sna i odmora!