Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 16.06.2021.

Posao: Moguće je da nećete imati dobru situaciju na poslovnom polju i da će dosta toga biti protiv vas.

Ljubav: Pred vama je period u kojem bi uticaj ljudi iz okruženja, poznanika i prijatelja mogao da bude protiv vaše veze.

Zdravlje: Mogući su problemi sa grlom.

Nedeljni horoskop za period: 14.06.2021. - 20.06.2021.

Posao: Nije povoljan trenutak za donošenje brzopletih odluka na poslovnom planu.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete probleme u komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Na polju zdravlja slede infekcije disajnih puteva, grip, prehlade, virusi, problemi sa kašljanjem i sve tome slično. Potrudite se da ojačate imunitet i obavezno posetite lekara.

Mesečni horoskop za jun 2021.

Posao: Od samog početka meseca imate povoljne aspekte koji mogu podići nivo zarade, ali vas u principu zanima i sam posao koji radite jer volite promene, uzbuđenja i putovanja. Komunikaciju koju vi imate sa drugima to možemo nazvati savršenim, jer ste u prilici da dobijete zaštitu sa neba i da napravite posao stoleća. Mada, pazite na novac od druge polovine meseca, iako imate sreće. Oni Strelčevi koji su nezaposleni imaće podršku jednog Bika ili Blizanca koji mogu da pomognu i budu pokretači dobrog poslovnog projekta.

Ljubav: Ako ste u braku ili vezi, opet vas muči ili podiže tajna veza. Nekako kao da ne možete bez toga. Teško da vam se neko iskreno svidi i pokrenete neku realnu priču. Morate više verovati u sebe. Izgledate kao da ste se utopili u svoju već dobro poznatu slobodu. Teško da ćete naći smiraj pored jedne osobe. Strelčevi koji su sami, mada to je realno teško sresti u ovom periodu, mogu očekivati poznanstvo sa Rakom, Bikom ili Vagom.

Zdravlje: Držite se dobro i zdravo. Mars kroz vaš znak daje pojačanu aktivnost, pa ćete to koristiti kao lek, a oni Strelčevi koji pate od kukova, kostiju, bolova u kičmi ili vratu trebalo bi da idu na fizikalnu terapiju.