Horoskopski znak Strelac

Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Moguća povećanja primanja.

Ljubav: Posvetite više pažnje vašem partneru.

Zdravlje: Posetite lekara specijalistu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Osobe koje traze posao mogu ga naci krajem nedelje. Zaposlenima stize dobitak koji je veci od ocekivanog ili planiranog.

Ljubav: Samo osobe koje su same imace prijatnu nedelju sa novim poznanicima.Ako ste odlucili da okrenete list,onda pocnite od sebe.Duze vreme ste u stanju u kojem ste spremni za nesto novo,a tapkanje i cekanje u mestu Vas dodatno iscrpljuje pored odnosa u kojem ste i u kojem ne dobijate sta ste ocekivali.Isto tako se oseca i Vas partner.

Zdravlje: Odlicno

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Strelcevima su i dalje prisutna otezanja na polju posla i prepreke, ali ne toliko dramaticno kao sto je bilo u proteklom periodu. Sada je povoljan period za nove pocetke, za realizaciju nekih poslovnih planova na koje ste cekali pravi momenat, ipak se moze reci da ce vam ovaj mesec doneti poslovno pokretanje, ali pravo vreme za Vas tek dolazi. Za one koji su nezaposleni povojan je period za poslove u drzavnim institucijama, ili poslove povezane sa gradjevinom, masinstvom, kao i za zanatske poslove.

Ljubav: Udvara vam se osoba koju verovatno poznajete kroz posao. Sve to Vam veoma prija i dopada vam se. Ima izgleda da je ta osoba zauzeta, sada ste pod uticajem tajnih veza i postoji mogucnost da upravo i takvu vezu ostvarite. Ako ste vec duze vreme sami eto prilike da se malo zabavite. Strelcevi, koji su u duzim vezama, u poslednje vreme su nezadovoljni. Partner je okupiran svojim obavezama pa se cini kako Vas je zapostavio. Zabavite se sami ili u drustvu prijatelja, ovaj uticaj brzo prolazi. Skloni ste da cesto menjate raspolozenja i da se brinete, pokusajte da se opustite.

Zdravlje: Potrebno Vam je vise sna i odmora!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje