Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 13.04.2021.

Posao: Imate jako puno obaveza na poslu što vas čini napetim. Jako vas brinu loše finansije. Plašite se da se loša finansijska situacija ne oduži.

Ljubav: Brak je u krizi. Komunikacija sa partnerom je dinamičnog tipa. Nijedno od vas dvoje ne želi da popusti ili napravi kompromis.

Zdravlje: Disajni organi su osetljivi.

Nedeljni horoskop za period: 12.04.2021. - 18.04.2021.

Posao: Ukoliko ste imali neke planirane troškove ili veće kupovine oni sada stupaju na scenu.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav konstantno osećate neku dozu nesigurnosti.

Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući problemi sa osetljivim zubima, desnima, jezikom, sluzokožim o generalno usnom dupljom. Krajnje je vreme da se obratite stomatologu radi kontrole i pregleda.

Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Vaše impulsivno ponašanje i preterane reakcije doneće vam problem sa šefovima i nadređenima. Skloni ste da namećete svoju volju, a da tuđe greške iznosite u prvi plan. Možete stvoriti dosta neprijateljstva u vašem poslovnom okruženju ukoliko dozvolite sebi tako nešto. Oni koji su u privatnim vodama imaće dosta izazova tokom meseca. Dogovori će da se izjalove, a vi gubite strpljenje. Ipak, vidi se da će se na kraju sve dobro završiti. Prva polovina meseca nije najpovoljnija za finansije i mogući su iznenadni troškovi.

Ljubav: Nervoza i napetost kojoj ćete biti skloni ovog meseca, odraziće se i na vaš odnos sa partnerom. Ne dozvoljavate da vam se bilo šta kaže i ne prihvatate kritiku, iako uopšte niste u pravu. Međutim, partner vam gleda kroz prste, zato što vas neizmerno voli i razume vas. Slobodni Stelčevi mogu lako uleteti u tajnu ljubavnu romansu sa zauzetom osobom, a moguće da je ta osoba iz poslovnog okruženja. Polet energije i strasti biće naglašen, ali postoji tendencija da taj odnos neće dugo trajati.

Zdravlje: Više se odmarajte.