Strelac

22.11-21.12

Dnevni horoskop za dan 26.02.2021.

Posao: Na poslovnim sastancima i osetljivim razgovorima držite se one stare poslovice „ispeci pa reci!“.

Ljubav: Već sama činjenica da ste napokon u kontaktu sa svojim bićem biće dovoljna za samozadovoljni osmeh.

Zdravlje: Ali za uživanje je dovoljna srećna i zadovoljna duša.

Nedeljni horoskop za period: 22.02.2021. - 28.02.2021.

Posao: . Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na miran rad u tišini. Vreme je dobro za planiranje novih poteza.

Ljubav: Ako krenete među ljude, postoji mogućnost da se tamo počnete osećati još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo.

Zdravlje: Budite vrlo oprezni u saobraćaju, naročitio na putu do posla, i kada se vraćate sa posla.

Mesečni horoskop za februar 2021.

Posao: Uticaj Saturna na polje karijere naglašava da je najvažnije za vas da postavite nove temelje i ciljeve u vezi sa poslom. Ako želite promenu, potrebno je i da postavite stabilnu strukturu na kojoj će se ta promena zasnivati, temeljiti i imati uspeha u budućnosti. Vama ne nedostaju nove ideje, ono što su nedostaci je nestrpljenje i skolonost da stvari ubrzate i tako pravite greške koje vas posle skupo koštaju.

Ljubav: Kritički ste nastrojeni prema partneru i stalno mu nešto zamerate. Došlo je do obostranog zasićenja i odlazak na put bi pomogao da se odnos izgladi i dovede u red. Slobodni Strelčevi će ovih biti u centru pažnje suprotnog pola i pokupiće sve simpatije. Doći će do izražaja vaša duhovita priroda i neiscrpan smisao za humor. Bićete iznenađeni naklonošću jednog Ovna za koga ste mislili da vam je samo prijatelj. Ne ulazite u nove veze dok još niste rasčistili stare, jer postoji mogućnost da nekoga povredite, a to sigurno ne biste želeli.

Zdravlje: Slabe tačke su kosti i zglobovi.