Hospitalizovana Tereza Kesovija 
Svet

October 27, 2022 18:39

By

Nije uspevala da zaspi, sve je prestalo u trenu… Tužne vesti stižu o Terezi Kesoviji

Hospitalizovana Tereza Kesovija 

Tereza Kesovija je hospitalizovana na Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”. Ona se oglasila sa ove adrese i priznala da je nedugo nakon proslave svog rođendana početkom oktobra shvatila da bolovi u njenoj desnoj nozi ne prestaju i da mora da potraži lekarsku pomoć.

Porčitajte: Hitno hospitalizovana – Marija otkrila razloge zbog kojih je njena ćerka bila ponovo u bolnici

– Učinila sam to u trenutku kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nisam uspevala da zaspim – priznaje Tereza.

Nakon što su je pregledali, doktori su joj rekli da lečenje mora nastaviti u bolnici, kako bi se sanirala jaka upala potkožnog tkiva na njenoj desnoj nozi.

– Iskreno, nije mi bilo to drago to da čujem. Ja sam se nekako nadala da će moći bez toga, ali verujem lekarima i izuzetno poštujem njihov težak rad, pa sam ih poslušala, spakovala se i pre par dana došla u bolnicu – govori Tereza za Jutarnji.hr.

Pročitajte: Tereza Kesovija uprkos bolesti zapevala na porodičnoj proslavi

Uprkos svemu, ona je i dalje dobro raspoložena, i ni u jednom trenutku ne napuštaju je njena vedrina i optimizam, po kojima je poznata.

– Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram da pijem lekove i moram da ležim tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram da štedim tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice – govori Tereza koja priznaje da joj, kao i većini ljudi, boravak u bolnici ne pada lako, ali, podseća, pregrmela je ona u životu i mnogo teže i opasnije bolesti i događaje, pa joj ovo ne može skinuti osmeh s lica ni ubiti dobro raspoloženje koje ona deli i s medicinskim osobljem kojem, na njihovo veselje, u bolnici zna i da zapeva.

Pročitajte: Tereza Kesovija bez dlake na jeziku: I Mocart je pisao zabavne pesme, ali nigde nije bio na granici jeftinoće

– Srce mi bude puno kada vidim kako tim ljudima koji su puni požrtvovanja i koji predano rade svoj posao pesmom vraćam osmeh na lice – govori Tereza.

Tereza poslednjih dana smiruje i umiruje sina Alana i snaju Ljiljanu, koji su, kao i njeni bliski prijatelji kojima je rekla da je u bolnici, zabrinuti za nju i ne mogu dočekati dan da izađe kući kako bi je mazili i pazili.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram