DALILA
Scandal

March 20, 2022 15:15

By

“Dalila nije bila pri pameti sa tim kriminalcem”: Huso Mujić nikad oštrije osudio ćerku i Filipa Cara!

Zadrugarka Dalila Dragojević i njen bivši dečko Filip Car u stalnom su klinču, naročito otkako je došlo do raskida, a njen otac Huso Mujić pomno prati sve što se dešava i nada se da mu se neće vratiti.

– Meni je drago ako je s njim završila za sva vremena, kao što je rekla. Srećan sam ako je to istina i nadam se da će to potrajati. Ipak, imam i strah. Dalila nije bila pri pameti kad je radila sve što je radila s tim kriminalcem. Plašim se da je opet ne prevari i da ne bude sve po starom. Valjda joj je konačno došlo u glavu sve ono što sam joj pričao – rekao je Huso za Kurir i dodao da li sumnja da je razvod Dalile i Dejana davno osmišljen, kako bi dobili dodatni novac i povlastice.

Pročitajte: “Car je muška radodajka, Dalila treba kod psihijatra”: Ljuba Pantović osula paljbu po zadrugarima!

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Ne verujem da je Dejan imao bilo kakav dogovor s produkcijom i da je sve što se izdešavalo namešteno. On je dobar i pošten momak. Nema tih para za koje bi mogao obraz da proda. Nije ništa vredno, pa ni tih 50.000 evra, da bi te cela nacija pljuvala zbog toga. Takve stvari ne mogu da se odglume – završava Mujić za Kurir.

Njegova ćerka već danima ponavlja da je stavila tačnu na vezu sa Carem, a da za to nije kriva samo cimerka Ana Jovanović i njihov odnos.

– Svestan je moje emocije i svaki njegov prilazak me napravi slabom. Kad lepo razgovara, moram da zaplačem i tad vidim pravog Filipa. Kad priča a drčnim stavovima, postanem još drčnija. On je svestan šta osećam prema njemu. Ona ne bi prošla tako, sve i svašta bi se desilo, bila sam blaga. Ona je dobila nekoliko osuda, a to je ništa prema tome šta je zaslužila. Ali kad sam sinoć razmišljala, šta je ona meni kriva? Njoj sam davala savete od srca, bilo mi je žao nje. Ja sam to rekla i Filipu, ali svakome se dešava kako zasluži i on je sam rekao da ga karma stigne. Neću da pokušavam da izvučem nešto dobro, imam u sebi to da kad neko krene da ga osudi, ja opet instinktivno kažem da on nije kriv. Posle shvatim, zašto bih ga branila? Nema potrebe, zna sam. Priča je završena i tačka je stavljena. Ostaju lepe uspomene, neću ga pamtiti po ružnom – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević

Pink printscreen

AUTOR: SCANDAL/Kurir.rs

FOTO: Instagram printscreen