svet

November 10, 2013 15:31

By

Hvalite me usta, kad niko drugi neće! Rada Manojlović: Bože, kako sam lepa!

Rada-Manojlovic-foto-Ivan-Vucicevic

“Bože, kako je moguće da sam tako lepa”, pita se zvezda Granda Radmila Manojlović na početku razgovora za “Blic”. Muški deo populacije uglavnom je saglasan da je Rada jedna od atraktivnijih pevačica kod nas, ali ponekad se jave komentari da bi mogla da poveća grudi bar za jedan broj kako bi bila savršena, Rada za „Blic“ kaže kako o plastičnim operacijama i ne razmišlja.

“Ja sam prezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Pucam od samopouzdanja. Gde god se pojavim, nastaje muk i sve oči su uvek uprte u mene. Kada se pogledam u ogledalo, zadovoljna sam. Čak sam nedavno gledala neke svoje stare slike i pomislila sam – bože, kako je moguće da sam tako lepa”, priča kroz smeh pevačica.

Ona odmah kaže da je od svih korekcija i plastičnih operacija koje su joj pripisivali mediji, jedino stavila veštačke zube.

“Stavila sam fasete jer nisam bila zadovoljna svojim zubima. Oduvek sam maštala da imam lep osmeh i sada ga imam. To sam uradila zbog sebe, a ne zbog publike ili zbog Grand produkcije. I ako ikada budem poželela da odem pod nož, biće to zbog toga što ja to želim i isključivo zbog mog samopouzdanja”, rekla je Rada.

Izvor: Blic
Foto: Ivan Vučićević, copyrighted, Life Content