scandal

April 13, 2019 10:00

By

Iako je u središtu nezapamćenog skandala, Andreana Čekić se uglavnom ne oglašava: Evo šta je sada poručila o svemu!


Već mesecima unazad domaću javnost potresa afera vezana za razvod Andreane Čekić, a u sve to su, pored nje same i njenog bivšeg supruga, upleteni i njen novi emotivni partner i njegova supruga.

Pretnje tužbama “lete” na sve strane, a Andreana se za sve to vreme ne oglašava povodom brojnih ispovesti koje je za javnost dao njen suprug, kao i supruga njenog ljubavnika.

Na društvenim mrežama folkerka uglavnom postavlja samo najave novih nastupa, ali je, u toku današnjeg dana, osetila potrebu da pošalje poruku koju su mnogi povezali sa njenom trenutnom situacijom.

– Ne možemo menjati druge, ali možemo promeniti pogled na njih – otpočela je svoje obraćanje javnosti pevačica koja je do pre samo nekoliko meseci tvrdila da će ona i njen bivši suprug biti primer svima ostalima kako je moguće razvesti se bez iznošenja “prljavog veša” u javnosti.

– To nam donosi mir. Možemo birati misli, i samim tim izazvati emociju koja nam služi. Svaka emocija ostaje u VAMA, ne u drugome. Svoju emociju nosite sa sobom – zaključila je vlasnica hita “Kraljica u zlatu”, a piše Puls.

https://svet-scandal.rs/vesti/supruga-pevacicinog-ljubavnika-zavapila-andreana-i-marko-ce-mi-platiti-svaku-suzu-mog-deteta/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević