svet

March 17, 2016 09:04

By

Ima novu ljubavnicu: Marinka Rokvića napustila supruga?!

 

marinko-rokvic-1-promo

Folk pevač Marinko Rokvić je, što bi starije žene rekle, poludeo pod stare dane, pa je poput kolega sa estrade našao ljubavnicu koja ga je koštala braka sa suprugom Slavicom.

Njih dvoje zbog pevačeve preljube već duže vreme žive odvojeno jer ga je Slavica napustila kada je shvatila da njegova avantura sa nepoznatom devojkom traje duže vreme.

Marinko, kako piše alo.rs, trenutno živi sam u kući na Banovom brdu,a tu mu u posetu često dolazi atraktivna devojka.

“Marinkova supruga Slavica pre izvesnog vemena spakovala je kofere i napustila njihov zajednički dom, jer su njegove prevare prelile čašu. Ona je saznala za avanturu sa devojkom, sa kojom je i nakon što ga je supruga napustila, nastavio da se viđa, i otišla u drugi stan. O svom odlasku je obavestila sinove Nikolu i Marka, kojima je otvoreno objasnila o čemu se radi i šta je razlog rastanka”, kaže naš izvor blizak Marinku i dodaje:

Tu devojku često viđamo u kraju gde Marinko živi. Iako ona ne živi sa njim, dolazi skoro svakodnevno“, zaključuje izvor.

Da ovo nije omiljena Rokvićeva tema, koji na sve načine pokušava da u javnosti održi sliku porodičnog čoveka, govori i njegova reakcija kada ga je ekipa magazina “Blic Puls“ presrela dok se vraćao iz nabavke.

Da, ovo je nova lokacija, ali ne znam zašto slikate. Niste me ni pitali da li možete. Kako smete da me slikate bez moje dozvole?! I šta vas briga gde ja živim”, odbrusio je panično Marinko i utrčao u kuću zalupivši vrata.

Ni pokušaji novinara da ga pozovu da im uz kafu ispriča svoju stranu priče nisu prijali Rokviću, koji je prestao da se javlja na pozive i da odgovara na SMS-ove. Da nešto nije u redu u njegovim porodičnim odnosima bilo je jasno u trenutku kada je javnost saznala da je verenica njegovog sina Nikole trudna, a Marinko o tome nije imao pojma. On nam je tada odbrusio da su naše informacije netačne i da bi valjda on znao da će postati deda, iako ne živi sa sinom. Nikola je očevo neznanje pravdao time da mu je rekao da čuva tajnu, što je ovaj, navodno, ispoštovao.

Podsećanja radi, Marinko osim sinova Nikole i Marka iz braka sa Slavicom, ima i vanbračnog sina Darija, kojeg je priznao upravo na nagovor supruge, koja ga je sada napustila. Njemu očigledno švrljanje nije bilo strano u mladosti, a ni sada u starosti, iako se trudi da teretanom i kremama prikrije godine.

AUTOR: svet.rs

FOTO: promo