Svet

16 Septembra, 2020 19:00

INSPIRATIVNA! Rada osvanula na P*RNO sajtu! Ima ogroman broj pregleda!

Rada Manojlović osvanula je na dva sajta za odrasle! Pevačicini snimci sa nastupa postali su najpopularniji na ovim portalima, a jedan broji više od 300.000 pregleda.

Daje sve od sebe kada đuska!

Nakon što je pre nekoliko godina jedna veb-stranica objavila Radine slike pod nazivom „Seksi pevačica Rada Manojlović“, drugi su otišli korak dalje, prenosi Informer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Najgledaniji video popularne pevačice je sa koncerta u diskoteci na kojem igra provokativno. Na jednom snimku se jasno vidi da je Rada okrenula zadnjicu ka publici i približila se bini, pa su je devojke iz publike štipkale i pipkale. Nakon toga, ka bini su pohitali i neki muškarci ne bi li se ogrebali za koji dodir, ali je pevačica tada povukla ručnu i udaljila se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Još jedan popularan, ali dosta manje gledan u odnosu na prvi snimak, takođe je sa Radinog nastupa. Ovde je imala dugačku crvenu haljinu sa prorezima,  izazovno je plesala i uvijala se, a pripremila je i poseban performans za publiku. Ovaj klip ima oko 40.000 pregleda.

Radin seksepil je očigledno za nekog jako inspirativan, a kako će pevačica reagovati kada ovo bude videla, saznaćemo. S obzirom na to da voli da se šali na svoj račun i da se nikada nije ljutila, verujemo da je i nju ova vest nasmejala.

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM