svet

January 6, 2016 15:38

By

Isidora za novi STAR: Desilo se čudo! Terapija deluje

isidora bjelica foto star
Isidora Bjelica prevalila je još jednu tešku godinu iza sebe! I kada joj je bilo najteže, nije pomišljala da odustane od mučnog lečenja i prepusti se sudbini opake bolesti. Zasluženo, mnogi su je proglasili najvećim herojom u godini za nama, a veliku nadu ulile su joj poslednje analize iz Skoplja gde se trenutno leči, o čemu je pričala za novogodišnji STAR.

Po mnogima si najveći heroj u godini za nama. Da li se osećaš tako?

“Nije vazno da li to zovemo herojstvo ili ne, drago mi je da sam inspiracija i snaga drugim ljudima da ne odustaju ni onda kada izgleda da nemamo šanse. Dok dišemo, nada postoji i zato nema odustajanja. Svaki čovek je heroj jer živimo ovaj život, a ne znamo ni odakle smo došli, ni gde idemo, ni šta nam se dešava. Okej, neki od nas imaju veća iskušenja, ali kad sačuvaš pozitivan duh uprkos svemu, automatski si heroj u svom mikrosvetu.”

Ponovo si bila u Skoplju na terapiji, kakve su sada prognoze?

“U ovako teškim situacijama niko ne daje prognoze, ali moj tim lekara u Acibadem Sistini je presrećan da stvari idu nabolje i da terapija deluje. To jeste čudo jer samo pre dva meseca imala sam 77 metastaza, a sada vrednost tumor markera pada…”

A ŠTA JE ISIDORA POKLONILA DECI I MUŽU ZA NOVU GODINU MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR KOJI JE U PRODAJI DO PETKA.

star-naslovna1

AUTOR: star

FOTO: star