Star

August 26, 2020 19:00

By

ISPALILA DUŠKA?! Posle gala proslave, Karleuša ponovo otputovala u Tursku!

Posle gala proslave 42. rođendana Jelena Karleuša opet je otišla u Tursku na more! Povela je ćerke Atinu i Niku, kao i tetku Danijelu koja joj je glavni oslonac posle smrti majke Divne.

Neće u Kinu, lepše joj je u Turskoj!

Iako je Duško Tošić zvao Jelenu da sa ćerkama dođe u Kinu jer se tamo situacija sa virusom konačno stišala, ona je njegov poziv ipak odbila. Kako smo saznali, razlog nije svađa između njih dvoje već zato što je Karleuša još ranije isplanirala odmor, pa se nadala da će Tošić doći kod njih u Tursku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Jelena je rekla Dušku da im se pridruži na moru u Turskoj, pošto će on imati sedam slobodnih dana. Kako zbog obaveza prema klubu ove godine nije letovao sa njom i ćerkama, ovo bi im bila odlična prilika da se svi okupe. Međutim, Duško zbog obaveznog karantina koji je na snazi pri ulasku u Kinu nije u mogućnosti da izlazi neko vreme iz zemlje. Zato mu je Jelena obećala da će prvom prilikom kada devojčice budu imale raspust otputovati u Kinu da budu sa njim, pošto Duško mnogo nedostaje ćerkama kada nisu zajedno – otkriva naš izvor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR