Nepoznate činjenice o Karleuši
Svet

October 22, 2023 22:00

By

Ispovest Jelene Karleuše o teškom životu: Samo jedna osoba joj je pomogla kada je bilo najpotrebnije

Ispovest Jelene Karleuše o početku karijere iznenadila je mnoge

Poznata pevačica Jelena Karleuša je u jednoj emisiji otvoreno govorila o početku karijere, teškoj finansijskoj situaciji i o tome ko joj je u tom periodu najviše pomogao.

Ispovest Jelene Karleuše

Instagram

Ispovest Jelene Karleuše o teškim vremenima ne ostavlja ravnodušnim

Ispovest Jelene Karleuše mnoge je ostavila u čudu kada je rekla da kada je sa 16 godina započela karijeru, a njenoj majci je najveću finansijsku podršku u to vreme je pružila Dragana Mirković.

Vremena su bila teška, država je bila u ratu, inflacija, njena majka je tada imala platu samo dve marke, a ona je baš tih godina snimila prvi album.

“Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ’95-te snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu dve marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape” – govorila je Jelena

Ispovest Jelene Karleuše

Ata images

Pročitajte Pop diva Jelena Karleuša donela drastičnu odluku, fanovi iznenađeni

“I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na TV-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac” – izjavila je pop diva.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram