Ispovest Jelene Trivan svet novine svet portal
Svet

June 17, 2024 20:45

By

Jelena Trivan o bolnom razvodu i izdaji bivšeg muža: Slomljen i finansijski uništen, samo takva vrsta osvete je dovoljna

Ispovest Jelene Trivan o razvodu pretužan

Jelena Trivan direktorka Telekoma Republike Srpske i književna diva, otkrila je u podcastu „SADA I OVDE” kod Snežane Dakić kako se nosila sa razvodom, ali prevashodno gnevom i osvetom svog supruga. Ispovest Jelene Trivan definitivno je sve pogodila…

Ispovest Jelene Trivan – Tužno je da jedna žena ovo doživi 

Jelena je, naime, godinama bila u braku sa vlasnikom agencije za fizičko-tehničko obezbeđenje Draganom Trivanom, zbog kojeg se čak u jednom momentu našla i pred sudijom. Agencija za borbu protiv korupcije protiv nje je tužilaštvu podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da kao funkcioner nije dala prave informacije o imovini.

Ispovest Jelene Trivan svet novine svet portal

Foto: Milos Tesic/ATAImages.

Saslušana je zbog neprijavljivanja stana od 47 kvadrata koji je otuđila 2011. godine. Pred sudijom se pravdala istinom i činjenicom da sa Draganom nema komunikaciju, da im je brak jako loš te da nije imala uvid u njegove prihode, račune i samim tim ni rashode, te da je celokupnu dokumentaciju pa čak i što se tiče pomenutog stana dostavila na vreme preno je Story.

Ubrzo posle saslušanja suprug joj je kroz prozor od auta dostavio dokumente za razvod braka.

Šta se tu sve dešavalo kako se nosila sa razlazom, po prvi put je nedavno podelila s javnošću:

Ispovest Jelene Trivan svet novine svet portal

Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

– Znam šta bih rekla i uradila, a tada nisam umela. Od onog finansijskog iscrpljivanja i maltretiranja koje se događa ženama i vidim da ga svi prolaze, “Ne dam ti alimentaciju, da ti ne trošiš na svoje provode”, “Doći ću po dete, pa nikada ne dođem” – kazala je Jelena pa pojasnila:

– Prosto to je priča svih žena, to su samo finese. Suština razvoda je nekakva vrsta osvete u kojoj stradaju svi. Ono kada se slonovi tuku obično strada trava, u ovom slučaju deca i ne samo deca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hype Televizija (@hypetv.rs)

– I sada bih sve to umela da prepoznam i ne doživljavam to kao lični promašaj već kao jednu balkansku matricu mušku, proces u kom nije dovoljno što ostaneš sam sa detetom, nego je jedini stvarni uspeh da budeš potpuno pregažen, emocionalno slomljen i finansijski uništen i da je samo takva vrsta osvete dovoljna – zaključila je bivša funkcionerka koja je mama predivne devojčice.