Svet

March 20, 2021 18:43

By

ISPOVEST! Seka Aleksić 7 godina MUKE sa vantelesnom oplodnjom!

Seka Aleskić ima uspešan jutjub kanal, a u poslednjem video otvoreno je govorila o iskustvu sa vantelesnom oplodnjom.

Sedam godina muke

Pevačica danas uživa u srećnom braku sa izabarnikom Veljkom Piljkićem, sa kojim ima dva sina, a sada je sa fanovima podelila priču o svojoj borbi za potomstvo, piše Mondo.rs.

Seka Aleksić 21 instagram

Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši – rekla je Seka u svom videu.

Ona je otkrila i da je uz blagoslov i savet svog duhovnika išla na treći pokušaj vantelesne oplodnje.

Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku – počela je Seka, pa nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/INSTAGRAM