svet

februar 28, 2014 10:07

By

Ivan Marinković: Mamina kuhinja je uvek nabolja u svakom smislu!

ivan marinkovic farma promo

Ivan Marinković je rođen u Beogradu. Po struci je instruktor fitnesa, bavio se profesionalno fudbalom i završio je višu trenersku školu. Ivan se bavi privatnim biznisom i ima svoj lokal u Beogradu. Bio je učesnik popularnog rijalitija „Farma“ gde je ostati upamćen po druženju i poljupcima sa mladom manekenkom Sarom Trajanović, sa kojom je bio i ostao blizak od početka emitovanja rijalitija i nakon izlaska sa imanja. Jedno od najzapaženijih lica poslednje „Farme“ svakako je naš današnji sagovornik Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan.
Pokazao je da se dobro snalazi u svim situacijama, pa i u kuhinji, te smo ga kontaktirali i sa njim porazgovarali o tome koliko vodi računa o svojoj ishrani, ume li da kuva, koja su mu omiljena mesta za izlaske…
“Dobar deo moje rane mladosti bavio sam se profesionalno fudbalom. Živeo sam na posebnom režimu ishrane i zaista sam vodio računa o tome. Danas kada nisam na taj način i toliko intenzivno u sportu manje vodim računa o ishrani. Nisam doduše nikada bio preterani ljubitelj ishrane po restoranima, ili brze hrane. Ali s vremena na vreme volim sa društvom da se lepo provedem. Imam sreće jer nisam sklon gojenju te još uvek ne moram da vodim računa o kalorijama. Ono što mi je ostalo od detinjstva jeste kuvana hrana pod obavezno svaki dan. I danas praktikujem da mi barem jedan obrok dnevno bude neko kuvano jelo”.

Imaš li omiljeno jelo ili ukus koji te vraća u rano detinjstvo?
„Možda će vam zvučati šablonski ali mamina kuhinja je najbolja u svakom smislu i uvek. Inače sam veliki ljubitelj domaćih jela, punjene paprike i sarme. Ali ako bih morao da se opredelim za jedno jelo, to bi onda bila domaća popara. Nju mi je spremao moj pokojni otac na jedan poseban, da tako kažem, njegov način. Imao je svoj specijalni recept i ukus koji je ona imala je zaista nešto što se ne može zaboraviti. Poparu toplo preporučjem svima, lako se pravi, ukusno je i zdravo, a ne košta mnogo. Za one koji ne znaju popara je staro i pomalo zaboravljeno jelo a kada imate stari hleb časkom se napravi“.

Ostatak intervjua možete pročitati OVDE.