Jelena Karleuša bez šminke
Svet

October 10, 2021 21:00

By

Ivana IZDALA JK zbog Cece! Mira ostala bez posla!

Ivana Peters bez oklevanja uskočila je u tim Svetlane Cece Ražnatović i time okrenula leđa Jeleni Karleuši, koja joj je dala posao.

Ivana IZDALA JK zbog Cece!

Ceca me je zvala, a pošto poznajem tu materiju, to mi je bilo ok. Nisam se čula sa Jelenom, pa nismo ni pričale o mom angažmanu, ali nema razloga da se ljuti. Jelena je profesionalac, Ceca isto, baš kao i ja. To je sve posao. Svako radi kako misli da treba – rekla je Ivana za SVET, ali neki pričaju da je tako Jeleni zabila nož u leža jer ju je ona i ubacila u Grand.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Ivana (@ivanapeters)


Jelena je Ivanu stalno hvalila da je dobar mentor, a Ceca je sad dobila gotovog, što se kaže ‘pečenog’ saradnika koji je godinama u toj mašineriji. Njoj će svakako biti lakše. Sa druge strane, sve ovo bi bilo ok i samo posao, da Ceca i Jelena nisu u žestokom ratu. Ovo zato ispada klasična izdaja – kaže naš izvor.

Ipak, Ceci nije palo na pamet da zadrži i drugog Jeleninog mentora Miru Škorić, iako su nekada bile nerazdvojne drugarice. Mira i Ceca godinama već ne pričaju, a šta se desilo među njima, otkrio je Saša Vidić:

ceca raznatovic zvezde granda

Ceca je Miru pljuvala svuda i za neke pare. Mira je njoj rekla istinu u oči, ja sam bio prisutan i Ceca je pobelela. Kad bi Mira rekla neke stvari, mislim da bi se Ceca iselila iz Beograda, ali Mira to neće uraditi, nije taj tip. Ali šta sve Mira zna o njoj, to bi haos bio.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET