Nenad Aleksić Ša, Ivana
Star

July 21, 2021 10:06

By

Ivana ojadila Ša na sudu! Uzela mu 130.000 evra!

Vest da je Ivana ojadila Ša na sudu i da mu je uzela ogromnu sumu novca odjeknula je poput bombe u svim domaćim medijima.

Ivana ojadila Ša!

Naime, Ša je odlučio da javno iznese svoju stranu priče i tom prilikom otkrio je mu je bivša žena uzela 130.000 evra, te da njihov razvod nije ispao nimalo sporazuman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Toliko su me ubeđivali da Tara nije za mene, da me ne voli, da ima drugog, da dam ja pao pod tim pritiskom i namerno sam stavio srce na ogledalu za Ivanu. Kad sam izašao video sam i klipove i svašta i zato nemam potrebu da je zovem, video sam šta je istina. Što se tiče Tare, nisam siguran da sve znam o njoj, ali i ono što znam meni je dovoljno – rekao je Ša u emisiji “Red Zone” pa se osvrnuo na Ivanino druženje sa Vladimirom Tomovićem.

Iznervirao sam se u tom trenutku. Kad sam čuo to pitanje o Vladimiru, hteo sam sebe da operem malo i da kažem da ja nisam najgori. Ni ona nije fina kao što se predstavlja, da bih ja sebi malo oprao tu priču. Nije me uopšte zanimalo to, meni super došlo. Samo sam se tripovao da mi ne troše pare sa kartice, mada to se nije desilo. Uzela je mnogo više kad smo se razveli i nije ispala korektna. Zbog toga moji roditelji više ne vole Ivanu. Saznao sam i za poruke i za prepiske. Neću da pričam o tome. Ima mnogo detalja koje ja uopšte ne želim da iznosim. Razvod nije ispao sporazuman, uzela mi je 130.000 evra – otkrio je reper.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ