Dijeta Anastasije Ražnatović svet portal svet
Svet

January 16, 2024 10:20

By

Anastasija savetuje kako da pomoću jednog jeftinog detalja izgledate znatno lepše (foto)

Izgled Anastasije Ražnatović promenio se zbog jedne stvari

Anastasija Ražnatović nije sklona velikim transformacijama, kada je izgled u pitanju. Jedino što menja je boja kose, koja je uglavnom tamna, ali je s vremena na vreme osveži svetlijim pramenovima. I pored toga, izgled Anastasije Ražnatović se uvek komentariše, a sve to zbog garderobe i detalja kojima se ulepšava.

Izgled Anastasije Ražnatović svet portal svet

Instagram

– Privatno, iskreno da vam kažem, oblačim se po tim najpristupačnijim brendovima. Nije mi bitno koliko nešto košta. Bitno je da mi se dopada i da mogu da uklopim sve te stvari i, naravno, da mi dobro stoji – rekla je Anastasija jednom prilikom u emisiji “Ekskluziv”.

Pročitajte Izgled Anastasije Ražnatović promenio se preko noći – Povećala usne, podebljala obrve

Iako, kako sama priznaje, na garderobu ne daje mnogo novca, aksesoari su joj i te kako bitni. Tako je nedavno u kosi imala šnalu od 450 evra, dok je sada na njenom Instagram profilu osvanula fotografija na kojoj se vidi da je pevačica lice ulepšala skupocenim naočarima za vid.

Izgled Anastasije Ražnatović svet portal svet

Instagram

Izgled Anastasije Ražnatović sa naočarima je potpuno drugačiji, a mnogi je savetuju da bi sa ovim detaljem na licu trebala da se pojavljuje i u javnosti. Iako su pevačicine naočare skupocene, slične mogu da se nađu i za tridesetak evra, što znači da svaka žena za veoma malo novca može da se prolepša preko noći ukoliko pronađe okvir koji pristaje njenom licu.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM