Frizura Hane Huljić
Svet

May 20, 2023 16:15

By

Ono što je uradio Danijeli, duplo gore mu se vratilo: Hana Huljić ostavila Graša bez ijedne reči FOTO

Izgled Hane Huljić očarao je svakoga, a najviše njenog muža

Hana Huljić i Petar Grašo otkako su obelodanili ljubavnu vezu ne prestaju da intrigiraju regionalnu javnost. Bračni par koji će za dva meseca proslaviti prvi rođendan naslednici Albi živi povučenim životom, daleko od očiju javnosti te se svaki njihov korak kada istupe pred pripadnike sedme sile pomno isprati.

Pročitajte: Tonči Huljić otkrio istinu o zetu – Petar Grašo je loš primer za sve muževe, zabrinut sam za Hanu

Fotografija Hane Huljić

Foto: Tamara Roksandić

Splitski muzičar u poslednjim intervjuima koje je davao za ovdašnje medije na pomen ćerke i supruge prosto se ozari. Kako je tada isticao Alba je beba za poželeti te se već navikla na njihov brzi tempo života i ide svuda sa mamom i tatom. Koliko im je promenila živote, Grašo neretko ističe, a tročlana porodica uživa u svakom novom danu sa naslednicom. Međutim, ono što se nije promenilo, sudeći po fotografijama, jeste Hanina izvajana figura.

Pročitajte: Doživela sudbinu Danijele Martinović – U životu Hane Huljić Grašo je prošlost, srce ne bira FOTO

Izgled Hane Huljić

Ata images

 

U blagoslovenom stanju Tončijeva ćerka gotovo da nije dobila koji kilogram više osim trudničkog stomačića koji je ekspresnom brzinom uspela da skine. Izgled Hane Huljić oduševio je sve njen pratioce kada je nedavno podelila fotografiju na društvenim mrežama gde je u krupnom kadru bio njen potpuno ravan stomak.

Pročitajte: Pocepana slika sa krštenja – Sirota mala Alba u majčinom naručju, Grašo ih napustio na najvažniji dan FOTO

Fotografija Hane Huljić

Supruga Petra Graša uživala je u lepom prolećnom danu koji je provela u prirodi okružena crvenim makom. Dok joj je vetar mrsio dugu, plavu kosu nastala je slika koju je Huljivćeva podelila na Instagramu. Brojni pratioci nisu štedeli komplimente na račun njenog izgleda, a bilo je i onih koji su njen savršen stajling i izgled.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images