Izgled Nade Topčagić svet portal svet tabloid svet
Svet

November 13, 2023 20:50

By

Nada Topčagić posle posete plastičnom hirurgu izgleda 15 godina mlađe (foto)

Izgled Nade Topčagić posle posete plastičaru je podmlađen

Pevačica Nada Topčagić nekada je bila svetska lepotica, ali su godine učinile svoje, pa su bore na njenom licu postajale sve očiglednije. Kako se plaši igle pevačica nije pristajala na bilo kakve estetske zahvate. Podmladila se samo jednom, kada je krenula u Italiju, na rođendan Zlatana Ibrahimovića. Izgled Nade Topčagić posle popuštanja botoksa i hijalurona ubrzo je ponovo postao isti, jer pevačica više nije želela da se podmlađuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

Pisalo se da je Nada kada je došla kod estetskog hirurga umesto anestezije tražila rakijicu, jer ne može da istrpi bol od injekcije. Nakon toga su se svi, naravno smejali, pa i sama pevačica, koja je jedva pristala da joj malo osveže lice.

Pročitajte Nada Topčagić pretukla ženu koja je radila za nju – Pevačica sve priznala i otkrila razloge sukoba

Kako njen posao zahteva i beprekoran izgled, Topčagićeva je skupila hrabrost i ponovo rešila da poseti plastičnog hirurga.

– Moja draga Jana, u s lužbi zdravlja, mladosti i estetike – napisala je pevačica u opisu fotografije na kojoj se vidi kako joj lekari podmlađuju lice.

Izgled Nade Topčagić svet portal svet tabloid svet

Instagram

Nema sumnje da će Nada sa podmlađenim licem izgledati petnaestak godina mlađe, ali o silikonima, kako je jednom prilikom rekla, ni ne razmišlja.

– Moje grudi su prirodne, a u svoje vreme važila za ozbiljnu ribu iako sam bila odmerena, nikad vulgarna ili tome slično. Sad je drugo vreme. Publika retko sluša muziku, sad se ona gleda i sve liči na neki se*s – guzice, veštačke sise. Pravo da vam kažem, ja se baš plašim tih silikona. Zašto svaka mora da ima velike grudi, čemu to? Ja se jako bojim bolesti. Zato nikad ne spavam na stomaku, uvek na boku ili leđima kako ne bih povredila grudi i napravila neki problem. Ne znam kako koleginice ne razmišljaju o tome, ne daj bože da se stvori neki karcinom – rekla je jednom prilikom Nada.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM