Izgled Suzane Jovanović svet portal svet
Svet

March 22, 2024 18:17

By

Da li je Suzana posle posete estetskom hirurgu druga žena: Fotografije nekad i sad sve govore (foto)

Izgled Suzane Jovanović iznenadiće sve

Pevačica Suzana Jovanović oduvek je plenila svojom raskošnom, prirodnom lepotom. Međutim, ni ona, kao i većina pevačica, nije odolela čarima plastične hirurgije. Izgled Suzane Jovanović  je do relativno skoro bio potpuno prirodan, ali je ona odlučila da napravi neke promene.

Izgled Suzane Jovanović svet portal svet s

– Suzana je u poslednje vreme aktuelna više nego ikada, pesme “Plavuša” i “Tvoj pogled” slušane su na svim radio-stanicama, a mnogo je i mladih pevačica koje snimaju popularne “kavere” njenih hitova. S tim u vezi, ona je odlučila da snimi spotove za pomenute kompozicije, ali je želela da izgleda bolje nego ikada – otkrio je za domaće medije izvor blizak pevačici.

Pročitajte Operacija je bila neizbežna – Prošla kroz najteže dane, niko nije znao sem porodice FOTO

– Suzana je po preporuci prijateljice otišla kod jednog od najpoznatijih beogradskih hirurga i odlučila se na zahvat o kojem je razmišljala godinama unazad. Tempirala je termin, pa su i zahvat, ali i oporavak bili taman pred snimanje. Rezultatom je prezadovoljna, a razlika je i više nego očigledna.

Izgled Suzane Jovanović svet portal svet – Suzana ima 54 godine, ali izgleda odlično, vodi računa o ishrani, nezi lica i tela, a na duhu mogu da joj pozavide i mnogo mlađe dame – završava priču za Informer izvor blizak pevačici.

Izgled Suzane Jovanović nije više kao pre

Inače, Suzana Jovanović je pre nekoliko godina, neposredno pred svoj 50. rođendan, u medijima progovorila o estetskoj hirurgiji, kada je otkrila da je svom suprugu, Saši Popoviću, najavila da ide na remont.

– Povodom svog 50. rođendana sam rekla svom mužu: “Ljubavi, ima da se otvoriš, pa koliko košta da košta”. Želim sve da uradim” – otkrila je Suzana u emisiji “Ekskluziv”:

Izgled Suzane Jovanović svet portal svet

Grudi da podignem, stomak da zategnem i guzu brazilsku da nabacim. Ako bude bilo potrebno i malo nogice da “stešem” liposukcijom. Želim da uradim sve od glave do pete! Saša me je podržao u tome. Zar i njemu ne imponuje da pored sebe ima lepu ženu i to još zgodniju nego što je sada – zaključila je Suzana ranije.

Izgleda da je sad odlučila da uradi sve ono što je tada najavljivala. A, kolika je razlika između Suzane sada i one sa početka karijere možete sami da zaključite.

Izgled Suzane Jovanović svet portal svet

Youtube printscreen

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN