Izgled voditeljke Irine Kruške svet portal
Svet

January 6, 2024 13:00

By

Izmenila lični opis, potpuno je druga osoba sada: Da li prepoznajete voditeljku sa fotografije?

Izgled voditeljke Irine Kruške drastično se promenio

Irina Kruška ostala je upamćena po emisijama zabavnog karaktera koje je vodila. Imala je priliku i čast da upozna i razgovara sa brojnim poznatim ličnostima iz sveta sporta, estrade, kulture,…

Voditeljka je promenila pet televizijskih kuća, publika je svakodnevno gledala na malim ekranima, ali poslednjih godina se, činilo, nestala sa javne scene.

Izgled voditeljke IRine Kruške svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Izgled voditeljke Irine Kruške nekada je bio potpuno drugačiji

Iako je nestala sa malih ekrana i svima se činilo da je odustala od novinarstva, voditeljka je jednom prilikom to demantovala i izjavila da nikada nije ni prestajala da radi i pravi pauzu.

“Tu sam i radim. Nikud nisam odlazila, nisam pravila pauzu. Radim na TV, ali za satelitski program, pa me verovatno zato ne viđate. Već pet godina radim emisiju, koja je sastavljena od nekoliko priloga. Pratimo zanimljive događaje i ljude, od Đokovića, preko pevača, do raznih revija i predstava. Evo, baš mi je danas prvi radni dan. Bila sam na odmoru celo leto. Malo u Crnoj Gori, malo u Dubrovniku, baš sam se lepo provela”, rekla je Irina.

Izgled voditeljke Irine Kruške svet portal

Instagram

Pored toga što je nastavila da radi posao koji voli, Irina je veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno objavljuje fotografije iz svakodnevnog života. Svima je za oko zapalo da izgled voditeljke Irine Kruške više nije kao pre.

Pročitajte  Maja Marinković ponovo posetila plastičara – Ova drastična promena doneće joj nove udvarače

Nekada je imala vrlo kratku kosu, nosila naočare i svedeno se oblačila, ali to se promenilo i mnogi tvrde da je preterala sa plastičnim operacijama. 

Sasvim je očigledno da se izgled voditeljke Irine Kruške s godinama menjao, a kako je nekada izgleda i kako sada izgleda možete pogledati u galeriji ispod:

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, prinscreen