Izgled Zorice Brunclik
ŠTA SE DEŠAVA?

10 Juna, 2022 14:15

Zorica se topi neverovatnom brzinom, Kemiš ovo krije od svih: Ne mogu više da se mučim…

Izgled Zorice Brunclik zapanjio je mnoge svi su primetili drastičnu promenu 

Izgled Zorice Brunclik – Diva narodne muzike drastično smršala

Zorica Brunclik krajem juna proslavlja svoj rođendan, a kako kaže još uvek ne zna kakvo joj iznenađenje sprema suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Budući da voli da joj priređuje nezaboravna iskustva, Zorica tvrdi da ni sada ne zna o čemu se radi jer je Kemiš velemajstor skrivanja…

Pročitajte: Ono što je uradila Zorica Brunclik će vas rasplakati – Ovi ljudi će joj večno biti zahvalni na njenoj dobroti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

On to krije kao zmija noge, ali to je nebitno u ovim godinama jer sve što sam materijalno želela dobila, a nešto drugo to se sprema za njegov rođendan i nakon turneje koja nas čeka čitavog leta – objašnjava Brunclikova.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Zorica Brunclik otkrila zbog čega je Kemiš hteo da je ostavi

Printscreen RTS

Okupljeni novinari primetili su da je pevačica vidno smršala, ali ova konstatacija mnoge je zapanjila jer iz opravdanih razloga nije ni razmišljala o dijeti.

– Sada nisam na dijeti pošto smo početkom godine preležali koronu onda sebi nisam mogla taj luksuz da dogodim. Odejednom je preko noći nestala korona i sve je bilo dozvoljeno onda sam toliko bila srećna i želela sam da uživam u svakom trenutku, a ne da se mučim. Preko noći sam bila željna hrane – rekla je ona.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir.rs/Grand

FOTO: Rajko Ristić