Scandal

29 Jula, 2020 14:05

JANJUŠ POLJUBIO VRATA! Mrtav pijan molio ženu za OPROŠTAJ, ona ne želi da čuje ZA NJEGA!

Marko Janjušević Janjuš je nakon afere sa Majom Marinković pokušao da se vrati svojoj još uvek zakonitoj supruzi Eni Janjušević, ali ona ne želi ni da čuje za to.

ZALUPILA MU JE VRATA ISPRED NOSA!

Naime, kako izvor blizak bivšem košarkašu navodi, Janjuš je mrtav pijan usred noći došao Eni na vrata u nadi da će mu oprostiti i da će ga primiti nazad.

„Napravio je pravi skandal, Nakon izlaska iz „Zadruge 3“ bio je kod brata, ali se nadao da će ga žena primiti nazad. Pošto je popio, teturajući se, došao je na vrata, počeo da zvoni i lupa usred noći dozivajući Enu. Ona je ubrzo otvorila vrata da ne bi probudio komšiluk, a on je počeo da kuka i moli da ga primi u kuću. „Kajem se Ena, kraljice moja, molim te, oprosti mi ako možeš“, govorio je Janjuš, a ona mu je kratko odgovorila: „Marš, klošaru pijani! Makni se sa vrata inače ću da zovem policiju! Neka te Maja sad primi, a na sudu ćeš tek videti. Nemaš ti više ni stan ni taj prljavi honorar.“ Nakon toga je zalupila vrata, a on je ostao ispred”, navodi izvor za Srpski Telegraf.

Janjuš se nakon ovog incidenta smestio u jedan hotel na Paliluli gde i sad boravi.

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević