svet

19 Juna, 2020 20:00

Jelena Golubović NE ULAZI U ZADRUGU? Ljubav i VERIDBA su joj važniji od RIJALITIJA?

Dok mediji bruje kako Jelena Golubović ulazi u Zadrugu 4 sa Kristijanom Golubovićem, STAR saznaje da se rediteljka premišlja jer je u političaru Siniši Vučiniću našla ljubav svog života.

SINIŠA: „NE DAO BOG DA MI NEKO DIRA JELENU!“

Kako STAR saznaje, oni spremaju tajnu veridbu koja bi trebalo da bude krajem leta, za slučaj da Jelena ipak odluči da uđe u rijaliti. Ipak, političar je bio misteriozan, pa nije želeo da otkriva detalje njihovog tajnog plana.


„Što se veridbe tiče, za sada ne mogu ništa da vam kažem jer se pita i Jelena! Ona ima nekoliko ponuda za rijaliti, pa sada treba da odluči u koji će ući, a ja najbolje znam koliko ona vredi. Ja ću biti tu za nju da je bodrim i podržim, a ne dao bog da je neko dira ili uvredi – taj će imati posla sa mnom!”, rekao  je političar za STAR i dodao:
„Jelena je žena koja mi u svemu odgovara, ima i pamet i harizmu i vrlo je sposobna. Ja već imam dva braka iza sebe i znam da nam taj papir ništa ne znači, ali biće onako kako zajedno odlučimo. Važno je da uživamo kada smo zajedno, a za sve ostalo ima vremena jer nam se nigde ne žuri.”

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-svet-u-prodaji

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR