Jelena Karleuša
Svet

24 Juna, 2021 18:00

Jelena Karleuša besna na Radu Manojlović!

Uvredila je!

Jelena Karleuša prekinula je svaku komunikaciju sa Radom Manojlović koju je ranije hvalila i podržavala.

ZBOG KRPICA I SUJETE VIŠE NISU DRUGARICE!

Kako saznajemo, problem je nastao zbog famoznog kompleta koji su nosile Rada, JK i Kim Kardašijan, ali se ispostavilo da je pevačica iz Četereža prva ponela taj odevni predmet. Da nešto zaista ne funkcioniše kako treba na relaciji Jelena- Rada, bilo je jasno i prošle nedelje na promociji Suzane Jovanović kada je Karleuša u dva navrata ignorisala koleginicu.

Jelena Karleuša

Pročitajte: JK GORI! ZAPALILA INTERNET! Na golim grudima školjke, a gaćice nikad manje!

Baš su bile čudne situacije. Rada je davala intervjue novinarima kada je u jednom momentu pored nje prošla Jelena. Ne postoji teoretska šansa da je nije videla. To se dešavalo u holu hotela, nije bilo gužve, a ova je prošla na manje od pola metara od nje. Vrlo brzo Jelena je ponovo prošla, i opet ista situacija, ignor totalni. Prošla je, što se kaže kao pored turskog groba. Ranije je Jelena znala da pohvali Radu, čak je bila jedna od retkih koja je otvoreno podržavala mlađu koleginicu. Međutim, kako sam čuo problem je nastao početkom godine kada je Kim Kardašijan obukla neki kostim koji je pre toga nosila JK, isti model, samo druga boja. To je odjeknulo po svetskim portalima. E, problem tu zapravo nastaje kad se ispostavilo da je Rada još pre Jelene isti model nosila Do tad je JK na instagramu kačila da je prva u tom modnom trendu, a ona se, ničim izazvana, pojavila Rada.

Rada Manojlović

Ne postoji teoretska šansa da je nije videla

Rada je tada samo prokomentarisala kako je bezveze i maliciozno kada je ona obukla sporan kostim svi su je napali da je bezveze, da nije u trendu, a onda kada to neko drugi ponese onda je in, super. Ni jednog momenta nije spomenula Jelenu. Ipak, čini mi se da je cela ta priča iznervirala Karleušu pa je prekinula komunikaciju sa njom. Ovo je bilo prvi put da se vide, sretnu posle dužeg vremena zbog korone, pa su zato sada stvari postale jasne – ispričao je izvor za „Svet“.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ