karleuša
Star

March 23, 2022 20:19

By

Nakon što je skinula uniformu KOMUNALCA, Karleuša dala na luksuzni komad 30.000 dolara! Svi joj zavide! (FOTO)

Muzička zvezda Jelena Karleuša ne prestaje da intrigira publiku širom regiona svojim društevno – korisnim potezima, a danas se ponovo srela sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, sa kojim je imala priliku da se upozna pred novogodišnji koncert ispred Skupštine, kada su zajedno predstavljali znamenitosti Beograda. Oboje su bili oduševljeni saradnjom, te je danas baš ona bila zadužena da predstavi nove uniforme komunalne policije.

Jelena je posetila 45 novih komunalnih milicionerki i milicionera u Beogradu, a ispred zgrade mupa dočekao ju je upravo nasmejani Vesić, sa kojim je i pozirala u inovativnom dizajnu. Pevačica je rado prihvatila ovaj poziv, s obzirom na to da je naklonjena policiji, upravo jer je njen otac Dragan Karleuša bio inspektor.

Pripadnici beogradske Komunalne milicije dobijaju potpuno nov imidž, zahvaljujući  uniformama koje je Grad Beograd obezbedio za njih, a ovog puta su imali i najboljeg promotera, te su za nekoliko minuta fotografije postale viralne na Instagramu.

Tamnoplavu uniformu sa grbom Grada i prezimenom pripadnika milicije na prednjoj strani, kao i natpisom “Komunalna milicija” na ramenu zasigurno će svi zapaziti.

– Počastvovana sam što sam pozvana da baš ja promovišem novu modernu uniformu komunalne milicije i upoznam novih 45 devojaka i momaka milicajaca! Divno iskustvo i divni ljudi! Hvala zameniku gradonačelnika, gospodinu Vesiću, što na moderan i inovativan način razmišlja čak i o uniformama! Kako mi stoji? – napisala je s ponosnom Jelena.

Pročitajte: Brutalne BODLJE na grudima, lateks i neviđena provokacija! JK zbog publike krvava i u podlivima?

Kada je završila svoju dužnosti, Karleuša se vratila svojoj strasti, modnom influensu, te je pokazala svoju novu supocenu torbu, dobro poznati Birkinku, koja košta 30.000 dolara, a u svojoj kolekciji je poseduju Kim Kardašijan, Viktorija Bekam, Sara Džesika Parker. S obzirom na to da slepo prati svetske trendove, ovog proleća ne odustaje od krem i braon nijansi, te je uz luksuzni akseskoar odabrala izazovnu kreaciju eminentnog brenda “Mirarri”.

– Moja garderoba, cipele i tašne na godišnjem nivou koštaju mnogo više nego što ja, maltene, mogu i da zaradim – istakla je svojevremeno medijima.

Ovim moćnim transformacijama, dokazala je da može biti dominantna i upadljiva gde god da se pojavi, a imperativ joj je da pokaže sve svoje talente i sposobnosti, jer kako kaže, njeno vreme tek dolazi.

Pročitajte: Ćanda ubijen na današnji dan! Za njega je Jelena Karleuša bila verena i planirala udaju!

 

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram printscreen