JELENA KARLEUSA
Svet

March 17, 2022 12:00

By

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO PAKAO! JK konačno progovorila o bivšem mužu Kim Kardašijan! (FOTO)

Balkan  već danim priča o tome da je Jelenu Karleušu na Instagramu zapratio ni manje ni više nego najpoznatiji reper na svetu, Kanje Vest.

Pošto je njegova priča sa Kim Kardašijan završena, tračevi su odmah krenuli. A da li u ovoj priči ima nešto više od klika na ovoj društvenoj mreži otkrila je upravo Jelena Karleuša.

– Samo mi haos napravo po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio – rekla je Jelena Karleuša.

ATA/IMAGES

A da li ju je samo zapratio ili su se i dopisivali Jelena je htela da ostane tajnovita.

– E, pa, mnogo me pitaš. Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega – istakla je Karleuša.

Karleuša je izjavila da nije ni znala da je Kanje Vest toliko popularan u Srbiji, ali dodaje i da je skrenula pažnju sa rata u Ukrajini.

Moram da kažem da je on očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedan glupi follow napravio takav jedan haos. Ja sam se zbog fore i i zbog hajpa slikala u njegovim patikama, nisam ni sanjala da se u Srbiji ljudi toliko interesuju zbog njega, čak je i rat između Rusije i Ukrajine pao u drugi plan, zbog toga. Iskreno mislim da je on mene sasvim slučajno zapratio – rekla je Kareluša za “Kurir”.

Pop diva je nakon konferencije sa novinarima zapalila Beograd, te još jednom dokazala da je navatrenija na estradi. Stajling koji je izabrala za ovaj nastup je i više nego eksplicitan, pa je muški deo publike uživao u određenim delovima tela popularne pevačice, pogotovo oni koji su za ovu priliku rezervisali stolove odmah do bine. Diva je specijalno za ovaj nastup odabrala autfit od skaja koji više otkriva nego što pokriva, ali kao i obično samo ona može da iznese ovakve izazovne kombinacije.

Kako je izgledao nastup najveće dive na Balkanu, pogledajte u galeriji fotografija ispod teksta.

 

Pročitajte: INVAZIJA JOVANE JEREMIĆ: Ucenjujem političare jer im znam ljubavnice! Voditeljka otkrila da im zna sve tajne, pa progovorila o Putinu!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES