Jelena KArleusa
Svet

6 Novembra, 2021 10:00

Jelena Karleuša LJUTA na Đorđa Davida! On u ČUDU!

Jelena Karleuša iz svog života odstranila je Đorđa Davida jer Ceci stalno upućuje lepe reči i hvali je, dok po njoj ume da oplete u medijima.

Jelena Karleuša LJUTA na Đorđa Davida!

Karleuši se nije svideo ni poslovni potez Ivane Peters, koja se priklonila Cecinom timu, pa je i nju blokirala na društvenim mrežama.

Ceca RAznatovic

Đorđe nije ništa ružno rekao o Jeleni, samo je u više navrata istakao da mu se Ceca dopada kao ličnost i da nije očekivao da je tako velika zvezda normalna i pristupačna osoba. Sviđa mu se što je komunikativna i otvorena za saradnju sa žirijem, za razliku od Jelene, koja nije htela da bude ni u zajedničkoj Viber grupi. Da ga zauvek precrta, presudila je njegova izjava da su sada gledaniji nego ikad zahvaljujući Ceci. JK ne zanima ni što Ivana Peters mora da zaradi novac za svoje dete, svako ko se prikloni Ceci, za nju više ne postoji – kaže izvor SVETA, a Đorđe David se čudi:

Djordje DAvid

Blokirala me zato što je videla neki naslov, a nije pročitala tekst. To pokazuje dečiju nezrelost. Jelena sad kao nas nešto kažnjava… Najbolje da ću da hejtujem čoveka koji je došao u žiri i da se ponašam kao idiot.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET