Svet

April 4, 2024 21:03

By

Duško je pao na ispitu hrabrosti: Jelena Karleuša ne krije šta misli o mužu

Jelena Karleuša o muškarcima iznela jasan stav

Pop diva Jelena Karleuša danas se javno na svom Instagram profilu obratila koleginici Vesni Zmijanac i zahvalila joj na lepim rečima koje je Vesna izrekla o njoj.

Iz njene objave saznali smo i da Jelena Karleuša o muškarcima koje je i ranije kritikovala nema baš najlepše mišljenje.

Jelena Karleuša o muškarcima svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Ja nju mnogo volim. Ona je meni mnogo hrabra, ona je meni jedinstvena u stvari – rekla je Vesna, što je JK podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Posle ovih reči Melinu više niko neće kriviti za razvod – Jasno je zašto je odlučila da ode

– Hvala ti, Vesna… Mnogo mi znače tvoje reči. Ponosna sam što to govoriš ti, velika Vesna Zmijanac, zvezda, legenda, pevačina i ljudina. Šta da kažem na ovo, da, ja sam pored skoro svih muškaraca u mom životu nažalost naučila da budem ono što oni nikada nisu bili – započela je Jelena.

Jelena Karleuša o muškarcima svet portal svet

Foto: M. M./ATAImages

Pop diva je potom nastavila kritički da govori o muškarcima, savetujući žene za šta oni trebaju da im služe. Uz sve to pomenula je i svoju pokojnu majku Divnu.

Jelena Karleuša o muškarcima vrlo oštro

– Vaspitala me je jaka žena koja mi je više puta u životu rekla glavu gore nego jedi. Uostalom i majka me je zvala sine. Nikad sebe nisam doživljavala kao hrabru. To sam jednostavno ja. Muškarci da se ugledaju na mene? Teško. O muškarcima imam loše mišljenje i traba ih koristi samo za oplodnju i pomeranje teških predmeta. Počinje era jakih žena kojima muškarci nisu potrebni za opstanak, za samopouzdanje i sreću. Na ispitu hrabrosti, bar u mom slučaju su pali apsolutno svi – napisala je Jelena, a mnogi su čitajući njene reči odmah pomislili na Duška.

Jelena Karleuša o muškarcima svet portal svet

Instagram

Jelena je ranije izjavila da je uvek sve morala sama, te da je nikada nijedan muškarac nije zaštitio.

– Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvek su me vređali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu. Odbranu sam doživljavala samo od žena. I hvala im na tome – rekla je tada JK.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM