svet

February 24, 2020 18:00

By

Jelena Karleuša SMANJILA GRUDI?! Prepolovila se i promenila lični opis?! (PAPARACO FOTKE)

SVET U NOVOM BROJU DONOSI:

Jelena Karleuša uvek prati svetske trendove, pa u skladu sa njima ima ima i manji dekolte.

Kupite SCANDAL! Karleuša o ovome ne zna ništa, Duško krije istinu: PROPALE IM PARE U KINI! Lazić u Beogradu MARINU ŠUTNUO NA SELO! LUNU JURI MAFIJA Marko uzeo pare u njeno ime! (VIDEO)

Miloš Biković na meti napada – Glumac jednom rečenicom zapušio usta hejterima!

 Ana Nikolić finansira novog dečka! Otkrivamo kako su se upoznali i čime se bavi misteriozni momak!

– Ne verujem da je vadila silikone, znali bismo za to. Jednostavno, žena je smršala, prepolovila se i naravno da se to odrazilo i na grudi. Kako vam pada kilaža, tako se i grudi smanjuju. Nije da ih sada nema, ali bile su veće ranije. Mi se šalimo sa njom da će se Duško pobuniti, svi muškarci vole pune ruke posla. Ali, sada ozbiljno, Jelena izgleda fantastično otkako je smršala. Sve joj lepo stoji. Ona uvek ume da se obuče i to su redovno komadi sa svetskih modnih pista, ali sada i na njoj izgledaju kao na manekenkama koje su ih šetale – kaže izvor za SVET i dodaje:

– Nekada se pitamo da li ta žena išta jede koliko se osušila. I na snimanjima je vrlo disciplinovana, pije samo vodu, ali za razliku od nas, ne kuka. Mi čim udarimo po dijeti, boli nas glava, hvata nas nesvestica, nemamo snage, a ona je uvek puna energije i elana. Najbolje od svih nas izdrži ta maratonska snimanja, ne mrzi je da i petog sata sa istim žarom komentariše – kaže koleginica iz žirija Zvezda Granda za SVET

Pogledajte fotografije pa sami zaključite da li se smanjio dekolte popularne pevačice.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet