Jelena Karleuša, Aca Lukas
Scandal

18 Jula, 2021 18:00

Jelena Karleuša udarila na Acu Lukasa javno!

Nova svađa!

Između ostalih, i Jelena Karleuša potkačila je Acu Lukasa preko svog Instagrama nakon što je pročitala pojedine delove njegove knjige „Ovo sam ja“! Istakla je da ne može da veruje kako se Lukas usuđuje da napada pojedine ljude i nije krila koliko je to šokira i ljuti! Naravno, to je odmah izazvalo veliku pažnju jer se njih dvoje inače redovno prepucavaju. Čak je Jelena na promociji Suzane Jovanović rekla za Acu da je klovn:

Aci zabranjeno da joj odgovori na prozivke

Jelena Karleuša

Nama je najveći klon otišao. Aca je bio najveći klovn u toj ekipi. I otkad je on otišao, taj humor je nestao. Meni je žao zbog toga. Ja bih volela da se on vrati. Onda bi šou bio kompletan. Nisam ironična. On više i ne zna s kim je u dobrim odnosima, a s kim nije. Ja mu ne uzimam za zlo, on je prosto takav. Ali, da mu ne bih poručivala šta mislim o njemu putem medija, ja ću to njemu reći kad ga vidim. Ako ga vidim… Mnogo je mali! Nizak. Ali kočoperan, kao i svi niski muškarci – rekla je pevačica, pa se Lukas razbesneo i rekao pojedinim saradnicima da će je uništiti jer zna mnoge njene škakljive tajne.

Pročitajte: Aci Lukasu zbog knjige hoće da unište život!

Aca Lukas

Od kada je objavio knjigu Lukasa napadaju sa svih strana

Međutim, odmah su ga posavetovali da to ne radi: Ma nemoj, pusti! Šta će ti sad da se prepucavaš javno s Jelenom?! Neka je, proći će je, a ti ćeš samo izbeći dodatno nerviranje! Aca ih je saslušao i složio se da zaista nema potrebe da upada u žestoki javni rat.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE