svet

August 13, 2016 19:38

By

Jelena Rozga objasnila kako je od plahovite devojke postala alfa žena

jelena-rozga2-660x990

Roditelji su je učili poštenju, skromnosti, radu i spremnosti da pomogne drugima. To su vednosti kojima bi Jelena Rozga učila i svoju decu.

Ona je u razgovoru za portal 24sata.hr otkrila da je “nemoguće dete” koje je svojom buntovnošću i nestašlucima izluđivalo roditelje. Odrastanje u Splitu, kako kaže, ne bi menjala ni za koji drugi grad.

Pamtim ga po bezbrižnom detinjstvu, po igranju ispred zgrade, po svim tim stvarima koje današnja deca nemaju.Uživanje u igri, u igrama koje smo sami izmišljali. Ispred zgrade danas vidim decu s mobilnim telefonima. Svako vreme nosi svoje, možda naše nije bilo bolje, ali je meni bilo draže vreme kada je dete bilo samo dete”,  kaže Jelena.

Ona ističe i da se od plahovite devojke preobrazila u alfa ženu, i da je zbog toga njena najnovija pesma “Naslednik” zapravo “oda svim samouverenim ženama” u kojima se krije alfa žena. Emotivno kao i svako drugo sazrevanje, objašnjava, dođe s vremenom.

Dođete u fazu u kojoj jednostavno prihvatate sebe baš takvu kakva jeste, kada je vaše samopouzdanje izgrađeno, kad ste oprezniji s ljudima, kad se ne bojite da živite život po svojim pravilima, kad se ne bojite da rizikujete i uzimate od života ono što vam pripada. To je za mene alfa žena, koja je u svakom odnosu hrabra, odvažna, puna razumevanja, ali i spremna na nove izazove”,  pojašnjava Jelena

AUTOR: svet.rs

IZVOR: 24.sata.hr/hellomagazin.rs

FOTO: instagram/jelena rozga