scandal

25 јануара, 2019 18:30

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić PROSLAVILI ĆERKI ROĐENDAN, a tek da vidite koliki je poklon tata doneo


Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić juče su proslavili svojoj ćerki Nini sedmi rođendan.

Ponosni roditelji su za svoju mezimicu organizovali slavlje u jednoj igraonici kako bi mogli da prisustvuju svi njeni drugari.

View this post on Instagram

,,Ja mislim da smo svi redom iz lepe ljubavi rođeni, ogromne, čudne i drhtave kao jasike zelene. Posle su došle kolevke, cucle i zubi, i ostalo. I noći kad smo kmečali. I pelene. Pelene. Pelene. Svejedno je da li su oblaci jesenjim nebom tumarali, ili je košava bila, ili je mećava bila, ja mislim: oni su videli sva sunca kad su nas stvarali. Zato je kosa bebama meka i topla kao svila. Ja mislim da su se voleli i mislim da su zamišljali najlepše usne za nas, najlepše oko i dlan. I želeli su da budemo najbolji na ovom svetu. Da li se ikad upitaš, ličiš li na njihov san? Mama i tata su stari već i kažu: ljubav vene. A ljubav njihova ostaje i u nama se širi. I nastavlja se. Nastavlja u nekom malenom švrći što će iz našeg srca uskoro da izviri." M.Antić #7 #nina #нина #birthday #home #2019 📸@jelenatomasevic_official

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

A tata Ivan se potrudio da Nini izmami osmeh na lice poklonom koji je doneo za njihovu ćerku, a koji je bio ogroman.

Nina je bila oduševljena slavljem, a za ovu priliku je bila napravljena i torta u obliku lepotice iz crtanog filma „Lepotica i zver“.

https://svet-scandal.rs/vesti/jelena-tomasevic-otkrila-koju-pesmu-je-posvetila-ivanu-bosiljcicu/

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević