Jelovnik Nataše Bekvalac
Svet

19 Maja, 2022 16:00

Ručak za hedoniste: Nataša Bekvalac oduševila izborom namirnica, ovo je posebno inspiriše (video)

Jelovnik Nataše Bekvalac sadrži obilje zdravih namirnica a evo i kojih

Jelovnik Nataše Bekvalac po receptu nutricionite

Izgleda Nataše Bekvalac oduševljava, a sad je jasno i zbog čega. Popularna pop zvezda brine i svom zdravlju i liniji a za to je zadužena najpoznatija nutricionistkinja Ana Petrović. Budući da je Nata izuzetno aktivna, njen svakodnevni ritam života ponekad ume da bude i narušen pa je zbog toga u svoju dnevnu rutinu uvrstila ishranu koja joj daje energiju i snagu.

Nataša Bekvalac striktna je po pitanju zdravog jelovnika, od kog stvarno nikad ne odstupa. Ipak, sigurni smo da se na njenom tanjiru ponekad nađe i obrok s nedozvoljenim brojem kalorija, ali to danas nije bio slučaj.

Pročitajte: TAJNE: Nataša Bekvalac otkriva koliko puta se budila mamurna!

 

Pop diva objavila je na svom Instagram nalogu kako sprema obrok za svoje ukućane a pokazala je i namirnice koje je koristila za ovaj recept. Naime, Nataša je odabrala povrće koje obiluje nutritivnim vrednostima i koje je sjajan izvor vitamina. U svom receptu, čini se, po preporuci nutricionistkinje Ane Petrović koristila je šparglu, papriku baburu, šararepu, krastavac i paradajz a u narednom videu pokazala je i samu pripremu ovog jela. Iako nismo sigurni o čemu se tačno radi, pretpostavljamo da je u pitanju grilovano povrće sa biljnim začinima spremano na vodi. Budući da su sve namirnice sitno iseckane, na Natašinoj trpezi mogla bi biti servirana čak i ukusna čorba od povrća.

Pročitajte: Nataša Bekvalac otkrila da sebe ne smatra dobrom ribom! Evo kako ona objašnjava! (FOTO/VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša koja je više puta istakla da o svom izgleda vodi računa, sada se čak i našalila na svoj račun:

– Ljudi moji koliko se ja trudim, ovo više nije normalno. Bojim se da preterujem – rekla je komično Nataša aludirajući na to da preteruje kad je reč o zdravoj ishrani. Međutim, inspiraciju za kuvanje daje joj velika ponuda povrća od kog bukvalno može da pravi sve što poželi. Ili pak ono što joj naredi nutricionista Ana Petrović.

Pročitajte: Priče o novoj ljubavi prekinula dugo čuvana tajna: O ovome je Nataša Bekvalac ćutala godinama

 

Šta vi mislite da je Nataša danas spremala?

Pročitajte: Ćerka Nataše Bekvalac ima samo četiri godine, a već diktira modne trendove

Šta mislite da se danas krčalo kod Nataše?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram