Star

30 Maja, 2021 15:00

JEZIVA DRAMA! Breninu snajku NAPALI huligani! Viktor jurio da je SPASE!

Viktor Živojinović bio je van sebe u subotu uveče kada je saznao da se njegova verenica Sandra nalazi u restoranu koji su zapalili huligani.

Viktor pretrnuo od straha!

Sandra je rekla Viktoru kako će sa drugaricama otići u restoran da tamo zajedno prate finale Evrovizije. On je odvezao do Beton hale i dogovorili su se da će se čuti kasnije kako bi došao po nju – započinje izvor Stara i dodaje:

Međutim, samo nakon sat vremena pošto je ostavio u restoranu, 80 huligana je opkolilo lokal koji su gađali bakljama i flašama. Na sreću, čim su videle da huligani počinju da prave nerede, brzo su pokupile torbice i počele da beže ka parkingu. U tom momentu Sandri se isključio mobilni telefon. Viktoru je neko javio za haos koji se dešava i on je panično zvao Sandru, ali je bila nedostupna. Odsekle su mu se i noge i ruke, uplašio se da je nisu povredili. Panično je zvao, ali ona je sve vreme bila nedostupna. Sve je to trajalo oko pet minuta, ali se činilo kao prava večnost – priča nam izvor blizak Breninoj snajki i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic)

Kada su stigle na parking i uverile se da su na bezbednom, Sandra je uzela telefon od drugarice i javila se Viktoru. On je samo ponavljao da li je dobro i odakle ga zove, a ona mu je objasnila da su dobro, da su na vreme pobegle i da ga čeka na parkingu. Došao je veoma brzo po nju i po drugarice, bio je uznemiren sve vreme. Rekao je Sandri da se mnogo uplašio i da mu uopšte nije bilo dobro što nije mogao da je dobije telefonom – završava naš izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ