Jelena KArleusa
Svet

26 Septembra, 2021 21:00

JK udarila na Natašu Bekvalac zbog titule KUMA PRAJDA!

Natašu Bekvalac zavrbovala je satanistička sekta, a dokaz za to su čudni znaci koje pokazuje rukama, tvrde sad neki njeni fanovi. Ta bizarna priča krenula je posle njenog nastupa na gej paradi u Beogradu.

JK udarila na Natašu Bekvalac!

Zašto pokazuješ znak iluminata na slikama? Da li si postala satanista? Srami se“, „Prodala si dušu đavolu“, samo su neki od komentara.

 

I kao da je sam đavo umešao prste, na internetu se odmah poveo rat između organizatora parade i Jelene Karleuše. Prvi tvrde da JK nije zaslužila status kume prajda jer je negativno komentarisala HIV pozitivne ljude, a i zato što se zalaže za slobodu govora, a onda traži da se brišu negativni komentari na njen račun povodom bedža ‘ljubav je zakon’ koji je nosila na vakcinaciji. Da je Karleuši i te kako zasmetalo što je titulu kume prajda preuzela Nataša Bekvalac, sa kojom je do tada bila u odličnim odnosima, pokazuje i komentar njenog PR-a Zorana Birtaševića:

Bravo za uspešnu kampanju i povećanu toleranciju, razumevanje i mir. Važno da ste vi izabrali kraljicu i imate sliku sa pevačicom.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN/IVAN VUCICEVIC