Scandal

24 Marta, 2021 15:00

Jovana Jeremić: „Nedopustivo je da žene bude DEBELA”!

Voditeljka Jovana Jeremić postale je poznata i kao „kraljica društvenih mreža” zbog svojih izajava, a sada je kolekciji pridodala još jednu. Polemiku na Instagramu izazavala je Jovanina izjava kako žene ne smeju da zapuste svoj izgled, što je podelilo njene fanove.

Nova hit objava

Ona je poručila da žene uvek moraju da vode računa o sebi i ne smeju da budu neuredne, da moraju da vode računa o svom izgledu, čak i da kada se udaju, i da to ne sme da im bude izgovor. Takođe, Jovana je istakla da je nedopustivo da žene bude debala, što je izazvalo dosta reakcija.

Žena uvek treba da izgleda kao da je prati 100 pari muških očiju, u svakom momentu. Nedopustivo je biti debela, štrokava, prljava, masna, zapuštena, otečena, raskljokana, rastočena, pod izgovorom da su sve udate žene, porodične žene, majke… takve. Evo, ja sam primer za sve gore navedeno što se funkcija tiče, a trudim se da izgledam svaki dan kao da imam zakazan sastanak sa sudbinom svog života. Užasavam se kad čujem: ‘udala sam se, ne moram više da se trudim’. Evo odmah kontra pitanje: ‘a šta ćeš kad te ostavi?’, Ili evo i ovo: ‘što se ne bih udala i 2.put, 3.put…ili nikad’, ako je to tvoj izbor.. ‘Život je najlepša stvar… kada ga živiš iskreno’ – napisala je Jovana, prenosi Mondo.rs.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ