Jovana Jeremić o razvodu Dragane Mirković svet novine svet portal
Svet

March 31, 2024 18:15

By

Jovana poručila Dragani da ne izigrava žrtvu, pa usledio odgovor: Otkud ti pravo…

Jovana Jeremić o razvodu Dragane Mirković govorila u svojoj emisiji

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku i u svojim emisijama bavi se svim akutelnim dešavanjima, pa je tako bilo neizbežno da prokomentariše i razvod Dragane Mirković.

Jovana Jeremić o razvodu Dragane Mirković svet novine svet portal

Antonio Ahel / Ata images

Jovana Jeremić o razvodu Dragane Mirković govorila javno u svojoj emisiji

Jovana je u Jutarnjem programu rekla i da ju je razvod Dragane Mirković pogodio više nego njen, a pevačici je zamerila što je nakon udaje zapostavila karijeru i dala joj savet:

“Udade se žena zaboravi na svoju karijeru. Pa crna Dragana karijera se nikad ne ostavlja, pa da je multimilioner. Pa ženo, može da bude Rokfeler, nikada ne bih se odrekla svoje karijere. Najveća zvezda da dozvoli sebi to. Tri godine pravila farsu u javnosti, ako vidiš da te vara i da te ne poštuje ustaješ i kažeš on je napravio faul, kažeš razvodim se”, rekla je Jovana Jeremić, pa žestoko oplela po Toniju Bijeliću:

“Ko je Toni? Te pare koje ima Toni zaradio je njegov ćale, ne on. Ona je od njega napravila to što je doživela”, rekla je voditeljka.

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

Sem što je Jovana Jeremić o razvodu Dragane Mirković govorila u Jutarnjem programu, ona se tu nije zaustavila, već je rekla i da Dragana mora da smrša, ali i prestane da “izigrava žrtvu”.

Jovana Jeremić o razvodu Dragane Mirković svet novine svet portal

ATA images

“Dragana mora da smrša da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, šta treba sad da izigrava žrtvu. On je sam sebi skočio u stomak. Ja sam razvod doktorirala, Ana Sević i ja imamo zrele razvode na javnoj sceni.”

“Ja nisam varala muža, ali kad sam videla da ne ide rastali smo se. Moraš da budeš iskren i ne zavisiš finansijski od frajera. Sramota je živeti u lažnom braku. Mene je pogodilo što se Dragani ovo događa, njen razvod me više pogodio nego moj”, rekla je voditeljka u Jutarnjem programu.

Pročitajte Jovana Jeremić novog dečka uzela od koleginice – Voditeljka sve priznala

“Ko je Jovana Jeremić? A ko je Dragana Mirković? Ko sve sebi daje za pravo da išta i ikoga komentariše javno. Dragana Mirković je za tebe drugarice pet svetlosnih godina udaljena, ali jadna ti to ne shvataš”, “Ona da joj nađe stilistu, haha baš si me nasmejala”, samo su neki komentara koji su se našli nakon izjave Jovane Jeremić o razvodu Dragane Mirković, te se može zaključiti da se mnogima nisu dopale njene reči upućene poznatoj pevačici.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images