JOVANA JEREMIĆ
Svet

March 29, 2022 12:01

By

Jovana Jeremić otkrila koje se javne ličnosti bave CRNOM MAGIJOM! “Od toga će poludeti, vraća se kao bumerang”

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je u svom jutarnjem programu ugostila ljude koji se bave vlaškom magijom i tako pokrenula jednu od tabu tema, o kojoj retko ko govori zbog straha da mu se nešto ne dogodi. Jovana Jeremić u intervjuu za SVET sad otkriva da li se plaši vlaške magije.

Jovana Jeremić otkrila ko se bavi CRNOM MAGIJOM!

– Pa ne, ja sam hrišćanka, postim i verujem u Boga. Imam taj nevidiljivi štit i ne razmišljam o tome, iskreno.

Podsetimo, njen gost veoma živopisne pojave, bio je izvesni Neđo koji je tada izjavio da zna šta sve pojedini domaći političari rade ne bi li naudili svojim političkim rivalima.

PROČITAJTE: Jovana Jeremic sve objasnila! Jovana Joksimović će propasti u zemlju od stida!

Jovana Jeremic

Rajko Ristić

Znam šta rade… kolju crne mačke, rade sa mrtvačkom zemljom, sa vodom u kojoj je kupan pokojnik, a sliku političkog protivnika uzmu pa zakopaju na groblju – detaljan je bio Neđo u jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić.

Iako je poznato je da se dosta ljudi sa estrade služe crnom magijom, Jovan Jeremić kaže da se ne boji da će joj neko na taj način nauditi.

Time se bave oni koji nemaju moć, pa na veštački način pokušavaju da proizvedu takve stvari. To će im se kasnije obiti o glavu. Znam mnoge javne ličnosti koje se bave crnom magijom, ali sve su poludele na kraju. Od toga se poludi, vraća se to kao bumerang.

jovana jeremic

Bojan Vuković

U intervju za SVET, Jovana otkriva da se njeni protivnici služe mnogo podmuklijim metodama nego što je magija.

Desilo mi se relativno skoro. Ja nisam osoba koja je promiskuitetna i nisam osoba koja ima te afere – lažem, mažem, varam, švalerka sam nekom i ljubavnica. Desilo mi se da su po svaku cenu hteli da mi nameste neku aferu za koju ja nemam pojma. Oko nekog političara koji je bio kod mene u jutarnjem programu, koga sam videla tri puta u životu. Prvi put mi se desilo da dođem u situaciju da me oblepe nekim etiketama, a da ja ništa nisam uradila, samo zato što nekom smetam. Od toga na kraju nije bilo ništa, jer nije istina i nije bilo dokaza.

PROČITAJTE I: Ovo je godinama bila tajna! Zbog UCENE Marine Tucaković Mira Škorić je čupala kosu s glave!

FOTO: ATA IMAGES