Star

10 Juna, 2021 19:00

Kaća i Marko prave SVADBU NA JESEN!

Katarina Grujić verila se u četvrtak uveče sa Markom Gobeljićem, a kako smo saznali par je već isplanirao detalje oko svadbenog veselja koje će biti u septembru. Fudbaler i pevačica planiraju da naprave veliku svadbu sa 400 zvanica, a sve će finansirati Kaćin tata.

Pevačicin tata plaća veselje!

Marko je mesec dana planirao kako da zaprosi Kaću, a da ona ništa ne provali, kao što i nije. Odredio je da se to desi kada im je godinu dana veze, pa je sa Kaćinom sestrom do detalja razradio plan. Zajedno sa pevačicinom sestrom izabrao je prsten i nije uopšte štedeo, niti je pitao koliko košta, bilo mu je bitno da se dopadne Kaći. Oko 4. 000 evra košta verenički prsten kojim je zaprosio svoju buduću ženu. Marko i Kaća su pre same veridbe pričali o svadbenom veselju, a sada su odlučili da se to desi u septembru. S obzirom da imaju mnogo rodbine i prijatelja, imaće oko 400 zvanica. Plan im je da se venčaju i u crkvi, dok će se građansko venčanje desiti u restoranu. Ovih dana traže odgovarajuću salu, Marko je oko dekoracije, torte i ostalih detalja sve prepustio svojoj dragoj. Kaća već ima viziju kako će joj izgledati venčanica, kao i haljina u koju planira da se kasnije presvuče”, priča izvor za „Star“ blizak pevačici i fudbaleru i dodaje:

“Kaćin tata je razgovarao sa budućim zetom i ćerkom i saopštio im je da sve vezano za svadbu će platiti on, što su oni u prvi mah odbili, ali im je on objasnio da želi da finansira celu svadbu i da će to biti njegov svadbeni poklon. Naglasio je da ga ne zanima koliko će šta da košta i da taj dan organizuju onako kako žele, da bude kao iz bajke. Kaća je zaplakala i neizmerno je srećna što će u septembru postati gospođa Gobeljić. Marko i ona su se baš našli, mnogo se lepo slažu, a njihove porodice su presrećne zbog njih dvoje i jedva čekaju da Kaća ostane u drugom stanju, mada je ona rekla da ne želi da bude mlada sa stomakom, tako da će prinova morati da sačeka jesen”, kaže nam izvor blizak budućim mladencima.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ