Star

10 Juna, 2021 19:00

Kaća i Marko prave SVADBU NA JESEN!

Katarina Grujić verila se u četvrtak uveče sa Markom Gobeljićem, a kako smo saznali par je već isplanirao detalje oko svadbenog veselja koje će biti u septembru. Fudbaler i pevačica planiraju da naprave veliku svadbu sa 400 zvanica, a sve će finansirati Kaćin tata.

Pevačicin tata plaća veselje!

Marko je mesec dana planirao kako da zaprosi Kaću, a da ona ništa ne provali, kao što i nije. Odredio je da se to desi kada im je godinu dana veze, pa je sa Kaćinom sestrom do detalja razradio plan. Zajedno sa pevačicinom sestrom izabrao je prsten i nije uopšte štedeo, niti je pitao koliko košta, bilo mu je bitno da se dopadne Kaći. Oko 4. 000 evra košta verenički prsten kojim je zaprosio svoju buduću ženu. Marko i Kaća su pre same veridbe pričali o svadbenom veselju, a sada su odlučili da se to desi u septembru. S obzirom da imaju mnogo rodbine i prijatelja, imaće oko 400 zvanica. Plan im je da se venčaju i u crkvi, dok će se građansko venčanje desiti u restoranu. Ovih dana traže odgovarajuću salu, Marko je oko dekoracije, torte i ostalih detalja sve prepustio svojoj dragoj. Kaća već ima viziju kako će joj izgledati venčanica, kao i haljina u koju planira da se kasnije presvuče”, priča izvor za „Star“ blizak pevačici i fudbaleru i dodaje:

“Kaćin tata je razgovarao sa budućim zetom i ćerkom i saopštio im je da sve vezano za svadbu će platiti on, što su oni u prvi mah odbili, ali im je on objasnio da želi da finansira celu svadbu i da će to biti njegov svadbeni poklon. Naglasio je da ga ne zanima koliko će šta da košta i da taj dan organizuju onako kako žele, da bude kao iz bajke. Kaća je zaplakala i neizmerno je srećna što će u septembru postati gospođa Gobeljić. Marko i ona su se baš našli, mnogo se lepo slažu, a njihove porodice su presrećne zbog njih dvoje i jedva čekaju da Kaća ostane u drugom stanju, mada je ona rekla da ne želi da bude mlada sa stomakom, tako da će prinova morati da sačeka jesen”, kaže nam izvor blizak budućim mladencima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ