Kaca Zivkovic
Star

24 Oktobra, 2021 12:00

Kaći Živković ugrozili bezbednost u Zagrebu! Ona se tresla i pretila tužbom!

Kaća Živković doživela je nervni slom prošle nedelje, jer je neko pokušao da ugrozi njenu bezbednost u Zagebu.

Kaći Živković ugrozili bezbednost!

Pevačica je prošlog petka imala nastup u Zagrebu, i baš tog dana počeli su da se pojavljuju tekstovi u kojima Kaća navodno pljuje po hrvatskoj publici i naziva ih stipsama. Kako smo saznali, neko je u medijima podmetnuo Kaćin lažni intervju, zbog čega je ona poludela.

Kaća je bila van sebe kada su je pozvali da je pitaju zbog čega daje takve izjave, a nastupa u Hrvatskoj. Ništa joj nije bilo jasno dok joj menadžer nije poslao tekst iz hrvatskih medija, tačnije, njen navodni intervju. Bila je šokirana, jer je tamo navodno izjavila da su Hrvati stipse, da nikad ne daju bakšiš, a vesele se do jutra… – započeo je priču izvor za STAR i nastavio:

Baš se uznemirila, pogotovo što je tog dana imala zakazan nastup u Zagrebu. Rekla je da joj se nađe broj redakcije koja je to obajvila i odmah zapretila tužbom. Nije joj bilo svejedno, jer je time neko pokušao ne samo da joj sabotira tezge u Hrvatskoj, gde ona baš često nastupa, nego i da joj ugrozi život. Naravno da neko može da ode na njen nastup kako bi joj pretio ili je fizički ugrozio, i to baš zbog tih izjava. Tresla se, nije znala šta da radi – priča naš izvor i dodaje:

Srećom, njen menadžer je ispeglao sve, a Kaća je održala odličan nastup, bez ijednog problema, čak se i provela se odlično. Bila je mnogo mirnija nakon toga – završava naš izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR