scandal

March 15, 2019 19:30

By

“KADA SMO UMORNI, DECA IZVUKU DEBLJI KRAJ” Jelena Đoković iznenadila objavom, nikad nije bila iskrenija


Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, nedavno je počela sa objavljivanjem blogova, a u najnovijem se bavi temom roditeljstva.

Naime, Jelena Đoković je objavila Tarinu fotografiju s leđa, nastalu u Monaku, a odmah potom i otkrila je nešto što do sada nije:

– Sa puno roditelja razmenjujem iskustva i čini mi se da nam svima ponestane strpljenja kada smo umorni ili pod stresom. Tada ta mala divna bića obično izvuku deblji kraj, a često nam se čini da smo mi žrtve a ne dželati. S obzirom da je ovo vrlo bitna tema, a svima nam je stalo da decu izvedemo na pravi put i opremimo veštinama za kvalitetan život, sakupila sam dosta beleški i rešila da ih pretvorim u seriju blogova i podelim sa vama. Kada se vi osećate bespomoćno? Kada ste odrastali, koje metode su koristili vaši roditelji da vas “dovedu” u red? – napisala je Jelena.

View this post on Instagram

What are your thoughts on discipline..? A tough subject sometimes and one that’s hard to agree on between parents don’t you think? Would love to hear from you guys. I’ve compiled so many notes on this parenting topic I decided to host an entire blog series full of my findings, takeaways, exercises. Take a look at link in bio and make sure you tag any thought leaders you find helpful on this subject ❤️ @drshefalitsabary #parenting ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sa puno roditelja razmenjujem iskustva i čini mi se da nam svima ponestane strpljenja kada smo umorni ili pod stresom. Tada ta mala divna bića obično izvuku deblji kraj, a često nam se čini da smo mi žrtve a ne dželati. S obzirom da je ovo vrlo bitna tema, a svima nam je stalo da decu izvedemo na pravi put i opremimo veštinama za kvalitetan život, sakupila sam dosta beleški i rešila da ih pretvorim u seriju blogova i podelim sa vama. Kada se vi osećate bespomoćno? Kada ste odrastali, koje metode su koristili vaši roditelji da vas “dovedu” u red? Radujem se da i ovde razmenjujemo iskustva, a svakako pročitajte moj novi blog na sajtu 😘

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

https://svet-scandal.rs/vesti/rastezu-me-na-sve-strane-jelena-dokovic-podelila-trenutak-sa-stefanom-i-tarom-pa-priznala-sta-joj-ne-ide-od-ruke/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević