Majke poznatih lepotica
Svet

September 8, 2023 14:23

By

Kako izgledaju mame srpskih lepotica: Ostavila ju je u ključnom momentu, ali njena fotka dokazuje da su geni čudo

Majke poznatih lepotica zaslužne su za dobre gene

Srpska javna scena bogata je lepim ženama koje svojim talentom, lepotom, harizmom plene gde god da se pojave. Glumice, voditeljke, pevačice, sportiskinje, žene iz raznih sfera javnog života očaravaju publiku, stekle su armiju fanova koji prate njihov rad, a izuzetno su popularne i na društvenim mrežama gde broje na hiljade i hiljade pratilaca.

Majke poznatih lepotica

Budući da njihov privatan život mnogi prate preko društvenih mreža, a sastavni deo svega što šeruju jeste i porodica.  Ako ste se ikada pitali od koga su nasledile lepotu došli smo do zaključka da su geni čudo. A zašto, biće vam jasno kada vidite listu…

Ovo su majke poznatih lepotica…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Majka Marije Kilibarde

Marija Kilibarda više od 20 godina važi za jednu od omiljenih i najlepših tv lica i Srpkinja uopšte. Prirodan izgled, vulkanska energija, šarm i harizma su njen zaštitni znak, a prirodnu lepotu je definitivno nasledila od majke Žanete. Žaneta je jedna prava gospođa i žena od stila, sudeći po fotografijama. Iver ne pada daleko od klade, složićete se?

Majka Dragane Kosjerine

Voditeljka RTS-a više od deceniju oduševljava publiku svojim voditeljskim umećem, elokvencijom, harizmom, šarmom i nestvarnom lepotom. Sigurno ste se bezbroj puta zapitali od koga je nasledila lepotu kojom isijava. Sada će vam biti jasno. Jedna od popularnijih tv lica je svojevremeno na Instagramu objavila fotografiju svoje majke, a mi smo odmah primetili da voditeljka izuzetno liči na mamu.

Majka Slobode i Dragane Mićalović

Poznate srpske glumice Sloboda i Dragana Mićalović gledate u brojnim ulogama na televiziji i filmu i one se ističu kako po talentu, tako i po lepoti. Sloboda je i zvanično proglašena od strane ameročkog portala „Beautiful Women Pedia“ za najlepšu prirodnu glumicu na svetu, a kada vidite gospođu Milicu, biće vam jasno i zašto je Sloboda toliko lepa.

Majka Milice Pavlović

Milica je jedna od najatraktivnijih i najlepših pevačica na javnoj sceni i na njenu pojavu niko ne može ostati ravnodušan. Ona žari i pali, kako na sceni tako i na javnim događajima, ali i na društvenim mrežama i njen privatni život godinama intrigira javnost. Poznato je da je pevačica nakon razvoda od roditelja odrasla sa bakom i dekom sa očeve strane na selu u okolini Leskovca. Oni su joj podarili srećno detinjstvo koje je obogaćeno sa puno ljubavi. Milica sa svojom majkom nije u kontaktu, o čemu je skreno i pričala svojevremeno u medijima piše Zadovolja.nova.rs.

– Jednostavno, tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede – rekla je Milica.

Mi smo na internetu pronašli fotografiju Miličine majke, a fizička sličnost je zaista neverovatna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Majka Ane Ivanović

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović oduvek slovi za jednu od najlepših Srpkinja. Majka troje dece i supruga nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera neretko na Instagramu objavljuje fotografije svoje majke, a pre nekoliko dana joj je i čestitala rođendan emotivnom porukom. Ana je lepotu nasledila od majke Dragane.

Majka Lene Kovačević

Lena je muzičku scenu osvojila talentom, specifičnom bojom glasa i senzibilitetom, prirodnom lepotom i harizmom. Svi znamo da je ćerka proslavljenog dramskog pisca Dušana Kovačevića, a mi vam pokazujemo kako izgleda njena majka. Lena je sasvim sigurno prelepa na majku.

AUTOR: SVET

IZVOR: Zadovoljna.nova.rs

FOTO: ATA images