svet

October 10, 2013 14:00

By

Kanje Vest objašnjava: Lagao bih vas kad bih rekao kako nisam genije!

Kim Kardashian and Kanye West in Paris

Kanje Vest noćas je gostovao u šou Džimija Kimela iako je pre samo nekoliko dana izvređao voditelja na tviteru, a glavna tema bili su paparaci. Reper je svađu sa Kimelom opisao kao “ponašanje srednjoškolaca” a onda se posvetio besedi o tome kako ga mediji ne vole.
“Tebe znam, pa mogu da iskažem sve što želim o svakoj lažnoj naslovnoj strani časopisa Us Weekly i o svakoj osobi koja misli kako je u redu tretirati slavne kao da su životinje iz zoo vrta. Kad ljudi čuju moju muziku, oni se dobro zabavljaju. I zbog toga, trebalo bi me poštovati. Nemojte me pitati o nečemu što ste videli u tabloidima. Ne pokušavajte da napravite negativca od mene. Jer znate šta – nije bezbedno po vas u ovom zoo vrtu.”
Na konstataciju Kimela da je prilično čudno reći za sebe da si kreativni genije, kao što je Kanje tvrdio u intervjuu za britanski BBC Radio 1, muzičar mu je odgovorio da je to za njega potpuno normalno.
“Ja sam skroz čudan. Iskren sam i nekad nepristojan. Kad bih rekao da nisam genije – lagao bih i vas i sebe”, objasnio je on.

Autor: Life Content
FOTO: FAME