Karleuša o starijem kolegi svet novine svet portal
Svet

June 10, 2024 17:00

By

Prvo ljubavno razočaranje: Karleuša bila zaljubljena u starijeg kolegu koji s Cecom ima prošlost

Karleuša o starijem kolegi otkrila detalje

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Jelena Karleuša koja se našla u žiži javnosti zbog incidenta s Duškom Tošićem u porodičnom domu, jednom prilikom priznala je da je bila ludo zaljubljena u folk pevača Željka Šašića. Karleuša o starijem kolegi ispričala je detalje, nije krila istinu

Karleuša o starijem kolegi – Bila zaljubljena do ušiju u Željka 

Karleuša o starijem kolegi otkrila je istinu – Jelena je u na početku karijere gajila emocije prema Šašiću koji je u tom periodu takođe počinjao karijeru i već je imao brojne hitove, a između ostalog, i duet sa Cecom RažnatovićKo na grani jabuka“. Željko je već na početku karijere bio velika zvezda i mnoge klinke su obletale oko njega. Ipak, on nije bio zainteresovan za Jelenu, jer je smatrao da je ona suviše mlada za njega.

Karleuša o starijem kolegi svet novine svet portal

Ata images

– Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo.

Pročitajte Nekad najlepša ljubavna priča a danas tuga i očajanje – Kako je Karleuša pre samo nekoliko meseci govorila o Dušku

– E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti”, ispričala je jednom prilikom Jelena.

Karleuša o starijem kolegi svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Kako Željko nije obraćao pažnju na Karleušu, njoj je proradio inat, pa se osmelila da “zapreti” Željku.

Karleuša o starijem kolegi – Ni zdravo nije hteo da joj kaže 

– Sećam se da kada sam snimala prvi album bila sam jako zaljubljena u Željka Šašića. On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne i sve su se devojke, pogotovo iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sećam se u Budvi na plaži bio je sa 50 svojih obožavateljki, nije hteo da mi kaže ‘Zdravo!’, ja sam mu prišla ispred peškira na kojem je ležao, zaklonila sam mu sunce i rekla: ‘Ja ću biti veća zvezda od tebe – ispričala je Jelena koju ćemo uskoro ponovo gledati u ulozi žirija.

Karleuša o starijem kolegi svet novine svet portal

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Jelena i Željko su kasnije imali sjajan kolegijalan odnos, a poznato je da je pevačica godinama bila prijateljica Sonje Vuksanović, Željkove bivše supruge koja je nakon njega stupila u brak s Acom Lukasem, podarila mu dete, međutim ljubav nije potrajala.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images