Svet

14 марта, 2022 13:10

Karleuša isprovocirala novim fotografijama! A onda započela OVAJ TREND na društvenim mrežama! (FOTO)

Pop diva, Jelena Karleuša objavila je najeksplicitnije fotografije do sada, a mnogi domaći mediji su počeli da pišu da ona upravo zbog toga kopira najpoznatiju starletu na svetu Kim Kardašijan.

Pevačica je pozirala „obučena“ u tanga gaćicama i čizmama koje je oblepila trakom sa imenom skupocene marke, a preko grudi je jedino imala žutu izolir traku. Sve na sebi je uparila uz roze periku, a komentari da je iskopirala najpoznatiju starletu na svetu, Kim Kardašijan su se samo nizali. Naime, pre nekoliko dana Kim je privukla veliku pažnju kada se pojavila cela oblepljena trakom sa nazivom popularnog brenda zbog kojeg se jedva pomerala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


A Jelena je na isti način lepila svoje čizme čemu svedoči i snimak na mrežama.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Jelena Karleuša kao od majke rođena! (FOTO 18+)

Ono što je navelo ljude da se „raspišu“ po društvenim mrežama jeste činjenica da je reper Kanje Vest zapratio Karleušu na Instagramu. Sada mnogi misle da je upravo ovaj niz izazovnih fotografija zapravo način da Karleuša isprovocira američkog repera.

Podsetimo, Kanje Vest nedavno je zapratio Karleušu, a ona se samo dan kasnije skinula potpuno gola i pozirala samo u patikama koje je kreirao upravo Kanje. Pevačica mu je uzvratila sa „follow“, pa se i sada polemiše da li je ovo njena nova „provokacija“ namenjena američkom reperu, koji se nedavno razveo od Kim.

Ono što je navelo ljude da se „raspišu“ po društvenim mrežama jeste činjenica da je reper Kanje Vest zapratio Karleušu na Instagramu. Tako po Tviteru korisnici ne prestaju da dele fotografije Jelene Karleuša u raznim izdanjima.

Karleuša kada je zaprati Nikola Jokić

PRINTSCREEN/TWITTER

Karleuša kada je zaprati Rijana

PRINTSCREEN/TWITTER

Karleuša kada je zaprati Sara Jo

PRINTSCREEN/TWITTER

Karleuša kada je zaprati Lidija Vukićević

PRINTSCREEN/TWITTER

Karleuša kada je zaprati Miljana Kulić

PRINTSCREEN/TWITTER

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM