Scandal

23 Septembra, 2020 13:31

Karleuša ZGAZILA Teodoru! „Lečite KOMPLEKSE manje vrednosti i bolne NEBITNOSTI!“

Popularna pevačica Teodora Džehverović dostigla je na svom Instagram nalogu brojku od milion pratilaca, pa je tim povodom dobila brojne pohvale i čestitke.

Brutalna kao i uvek!

Sve bi bilo sjajno da se nije oglasila Jelena Karleuša koja je maher za ovu društvenu mrežu i bez dlake na jeziku poručila:

„Zašto likovi sa tri godine polukarijere kupuju milione pratilaca na Instagramu i Jutjubu kada svako može da vidi da im komentarišu samo azijati sa balkanskim imenom i nula postova? U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena – nema ni zarade ni poente, sem pokušaja lečenja kompleksa zauvek manje vrednosti i bolne nebitnosti.”

PRINT SCREEN/INSTAGRAM JELENA KARLEUŠA

Nakon ove, usledila je još jedna, ništa manje surova objava, kako smo od dive i navikli:

„Svi ti lažni profili sa 0 postova koji mi se obraćaju tobož braneći one koji kupuju pratioce i lajkove… Dokazuju moju poentu. Lažni ste

PRINT SCREEN/INSTAGRAM JELENA KARLEUŠA

Teodora je za IDJTV kratko prokomentarisala celu situaciju nadajući se da JK nije mislila na nju.

„Nisam se pronašla u prozivci. Trenutno sam veoma zauzeta svojim novim projektima. Kao što većina zna, spremam nove pesme i spotove i zbog toga nisam uspela da ispratim čitavu situaciju. Iskreno se nadam da prozivka nije upućena meni, jer smatram da nema potrebe”.

FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAMPRINTSCREEN