Slika Jelene i Duška
Svet

11 маја, 2022 10:00

Renoviranje je gotovo: Karleuša pokazala kako sad izgleda vila koju joj je Duško poklonio (FOTO)

Karleušina vila je gotova

Vila Jelene Karleuše koju je njen suprug, Duško Tošić, kupio od Dragana Stojkovića Piksija 2018. godine, vredi preko dva i po miliona evra, a porodica ju je uredila u skladu sa svojim potrebama.

RASKOŠ I LUKSUZ OD 2.500.000 EURA, KARLEUŠA SNIMALA VILU, pokazala dvorište: Svi gledaju u ovaj detalj (FOTO) - izvoronline

Karleušina vila je među najlepšima na estradi

Iako se naširoko pisalo o ovom velelepnom zdanju, mnogi nisu imali prilike da vide kakve je to novine pevačica uvela u svoj dom, te su mnogi detalji promakli javnosti, koja budno prati život pop zvezde.

U otmenom delu Dedinja, sa prostranim dvorištem i maksimalnom sigurnošću, kuća koja je nekada pripadala biznismenu Andriji Draškoviću, pa potom Piksiju, sada je u vlasništvu popularnog para, koji nije žalio novac za njeno opremanje.

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića otvorila vrata porodičnog doma: Zavirite u kuću vrednu 2 miliona evra (foto)

Shodno tome, Jelena nije želela da se ustručava i ne podeli najvažniji kutak na društvenim mrežama. Naime, ona je fotografisala dnevni boravak, mesto gde se čitava porodica okuplja, a prizor je ostavio mnoge bez daha. Sudeći po fotografiji, sve je dekorisano u nežnim tonovima, a centralni deo prostorije je raskošni mermerni sto, koji krase modne knjige, što uopšte ne čudi, budući da je Jelena pasionirani ljubitelj mode.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN